Děkuji za všechno! • Minicraft.cz

Adam653
Sponzor++

909 postů
668 reputace

IGN: Adam653
Od Adam653 » přes 6 let

Zdravím hráče i hráčky,

jak někteří víte, poslední dobou jsem na serveru nebyl moc aktivní. Proto jsem se rozhodl, že opustím řady našeho úžasného AdminTeamu a společně s tím i Minicraft. Chtěl bych Vám tímto všem ( i tobě @adameks1  :) ) poděkovat za 3 roky zábavy, kterou jsem zde měl. Na serveru budu ještě pár dní aktivní, hodlám dokončit to, co jsem začal. (http://ahs.9e.cz/).

Krásné Vánoce všem!

S pozdravem,

Adam653 , iSweesh nebo Aeno_  is's all the same!

⬐          ⟵⟵⟵-- ⤂⤃ -- ⟶⟶⟶          ⬎

➳                      𝓟𝓻𝓸𝓯𝓲𝓵

➳   𝓔𝓶𝓪𝓲𝓵 : 𝚊𝚍𝚊𝚖𝟼𝟻𝟹@𝚖𝚒𝚗𝚒𝚌𝚛𝚊𝚏𝚝.𝚌𝚣

⬑           ⟵⟵⟵-- ⤂⤃ -- ⟶⟶⟶         ⬎

majlop_cz
Sponzor

75 postů
18 reputace

IGN: majlop_cz
Od majlop_cz » přes 6 let

Adame neodcházej je to s tebou suber nikdo jinatší na nahrazení není. A jestli odjdeš tak veselé vánoce.  sad

majlo

Jsem 14 letý kluk který už 3roky hraje na minicraft. Máma mi zakazuje je pc a někdy se nemůžu ani najíst. Chceš se se mnou setká přijeď do tábora. Chceš se setkat s @randomjmeno pošli mu peníze. Nic víc nic míň najdeš mě aktivniho v těchto hodinách 13-20. Mám pc jen na 3 hodki tak si to musím uźít. Tak cc 

Adam653
Sponzor++

909 postů
668 reputace

IGN: Adam653
Od Adam653 » přes 6 let

Proč by jsi měl odcházet zrovna i ty?

⬐          ⟵⟵⟵-- ⤂⤃ -- ⟶⟶⟶          ⬎

➳                      𝓟𝓻𝓸𝓯𝓲𝓵

➳   𝓔𝓶𝓪𝓲𝓵 : 𝚊𝚍𝚊𝚖𝟼𝟻𝟹@𝚖𝚒𝚗𝚒𝚌𝚛𝚊𝚏𝚝.𝚌𝚣

⬑           ⟵⟵⟵-- ⤂⤃ -- ⟶⟶⟶         ⬎

imperturbable
Hráč

342 postů
318 reputace

IGN: panic_exe
Od imperturbable » přes 6 let

lubili sme ta, lubit budeme miss u

adameks1
Sponzor++

1199 postů
436 reputace

IGN: adameks1
Od adameks1 » přes 6 let
Adam653 said:

Zdravím hráče i hráčky,

jak někteří víte, poslední dobou jsem na serveru nebyl moc aktivní. Proto jsem se rozhodl, že opustím řady našeho úžasného AdminTeamu a společně s tím i Minicraft. Chtěl bych Vám tímto všem ( i tobě @adameks1  :) ) poděkovat za 3 roky zábavy, kterou jsem zde měl. Na serveru budu ještě pár dní aktivní, hodlám dokončit to, co jsem začal. (http://ahs.9e.cz/).

Krásné Vánoce všem!

S pozdravem,

Adam653 , iSweesh nebo Aeno_  is's all the same!

@Adam653 Škoda že odcházíš, na ten web jsem se kouknul a musím říct že Wow! :D 

//btw mi něco vyskočilo: "Je dostupný WordPress 5.0.2! Kontaktujte administrátora webu."

Najít hráče Email Facebook Twitter Instagram Steam YouTube Zpráva DC: adameks1#2614

👇👇👇