IGN: adameks1
@PolakJack nebudu se tu hádat. Takže.. již jsem to popsal v ŽoU
takže.. on dal na mně tpa, pak mi vzal dřevo.. (Chtěl jsem ho zpět)
pak mě někam portnul kde NEBYLA res
takže když to vezmeme teoreticky tak si vlastně on začal. Vzal mi dřevo a pak rychle zmizel. Takže toto je krádež a útěk z místa činu.
Najít hráče Email Facebook Twitter Instagram Steam YouTube Zpráva DC: adameks1#2614
IGN: PolakJack
Na začiatok si uzrejmíme tú vec, že sa tu sa nikto neháda, len sa snažím vyriešiť tento problém.
Máš na to nejaký dôkaz? Pretože ja mám len ten, na základe ktorého som ťa zabanoval a to je to, že si mu zničil chestky a pobral itemy. Pokiaľ neexistuje nejaký dohľadateľný dôkaz v hre tak to je tvrdenie proti tvrdeniu a to ja riešiť nebudem. Bohužiaľ, to, že si začal je síce nepekné ale ty máš vedieť odhadnúť, čo sa stane, keď budeš v niečom takomto pokračovať. Mohlo ti byť jasné, že za ten grief môže byť nejaký postih. Stačilo dať report a my by sme to preverili ale žiadny som od teba nevidel.
E-mail: polakjack@minicraft.cz
no tak přímý důkaz bohužel jsem neudělal (myslel jsem že to vrátí) ale určitě by se to dalo někde vytáhnout
- Survival - moje reska určitě tam bude že jsem vykopal 2x birch planks ale držel jsem shift ale i tak to sebral Edit5
report jsem se bál dát. bál jsem se že dostanu -- Zbytečný report
Najít hráče Email Facebook Twitter Instagram Steam YouTube Zpráva DC: adameks1#2614
@PolakJack @Legenda02 Dobře, už budu reportovat.
už jsem poučen :D
IGN: PolakJack