Návrh na změnu miniher • Minicraft.cz

cailieliz
Sponzor

46 postů
3 reputace

IGN: cailieliz
Od cailieliz » přes 6 let

Zdravím,

Už jsem to tu jednou psala ale post se smazal nebo nevím co  se s ním stalo. Prostě se nezobrazil a smazal tak to tu píšu podruhé:

Mám pro vás návrh/nápad jak dostat server k lepšímu. Týká se to ohledně miniher. Minihry by na serveru chybět neměli, a proto tu mám pro vás návhr. Myslím si, že se hráči na serveru nudí a tak na něm nehrajou. Kdyby se minihry změnili, tak by to bylo dobré jak pro hráče, tak i pro Youtubery. Youtubeři totiž natáčí nebo streamujou jen na minihrách Murder, Eggwars a občas Kit PVP. Já na serveru poměrně hraju dost dlouho, a proto vám píšu návrh. Sem napíšu minihry, které by bylo dobré změnit:

Zombies - minihra, na kterou málo kdo půjde. Tu bych vyměnila za  Hide and Seek

Jako další Eggwars -  mám takový pocit, že ta minihra je ohraná a proto bych ji vyměnila za BedWars.

Momentálně jsou na serveru tři survivaly, Klaciský survival, Technic a Vanilla. Vyměnila bych  Vanilla Survival - příjde mi to zbytečná minihra, vyměnila bych ji za Build Battle. 

A jako poslední minihra Dropper - Ano, teď tam pár hráčů chodí, a myslím si že Dropper je zbytečná minihra, stačí jen parkour. No každopádně Dropper bych vyměnila za nějakou TNT minihru.

Všechno toto je jen můj názor, že by se to mohlo změnit. Samozdřejmě je to na vás, jestli to změníte nebo ne. Nemusíte použít minihry které jsem tam psala. Kdyby se minihry změnili, tak bych jsem byla za to ráda. Bylo by to dobré jak pro hráče, tak i pro Youtubery. Chtěla bych jsem se omluvit za gramatické chyby. Toť je odemě všechno.

Přeji hezký zbytek dne. cailieliz.

I luv ju junikorns <3

tophx
Developer

1008 postů
748 reputace

IGN: tophx_
Od tophx » přes 6 let

Zdravím, minihru BedWars plánujeme přidat v nejbližší době.

Zombies bych nahradil určitě.

Dropper bych spíš nechal a ostatní nechám na majitelovi.

Poslat zprávu na webu.

E-Mail: dev@minicraft.cz

cailieliz
Sponzor

46 postů
3 reputace

IGN: cailieliz
Od cailieliz » přes 6 let

Dobře.

I luv ju junikorns <3

xLukas_
Hráč

20 postů
13 reputace

IGN: xLukas_
Od xLukas_ » přes 6 let

Spíš místo miniher bych upravil na nový moderní design

Twitter: ODKAZ
Web: ODKAZ
Discord: 03Shikii#9800
Email: ODKAZ

Yaoistka
Hráč

7 postů
2 reputace

IGN: _milujuAnime_
Od Yaoistka » přes 6 let

To nezní špatně. Určitě souhlasím s Hide and seek. =)