IGN: Adamoclev2025
Ahoj, je tu moje další "skvělej" nápad. (Už vás musím s tím štvát :D)
Jak je již v názvu, Smazání parcel neaktivních hráčů.
Proč? Uvolní se sposta místa, například jako v pvp (Jo už zase PvP :D) spousta lidí co na PvP mají parcelu tak ji mají v oceánu, a proto by to chtělo smazat parcely neaktivních hráčů. Nebo na jakékoliv minihře kde jsou parcely.
Po jakém čase neaktivity? Nejlepší by bylo asi, že by se po půl roce / 6ti měsicích by se sami parcely mazali.
Ode mně vše.
Pěkný zbytek dne.
Někdy si říkám, že někteří lidé mají jen jedno právo... Právo zemřít.
@mistr140 I pro ně je tu řešení, Napíšou saffovi na mail a on jim parcelu prodlouží, jak jednoduché! :)
IGN: Mazzuleth
Zdravím, když hráč není na serveru 6 měsíců, bere se jako neaktivní. V tu dobu můžeš požádat člena AT o to, aby tu parcelu smazal. Člen AT se musí podívat na to, zda má ban nebo ne. Pokud by ban měl, parcelu by nechal.
Taky jde o to, jak ta parcela je propracovaná.
Moralizujeme společnost
@DepressedPro Ahoj, ano máš pravdu, ale je tu ještě věc, podívej se na parcely na pvp kolik je jich zaplněných. A 3/4 hráčů tam už ani nehrajou, to prostě mám procházet všechny parcely a všechny náhlasit, protože jak já jako hráč můžu vědět jak dlouho nejsou aktivní. Tohle je pointa mojí diskuze.
Pěkný zbytek dne.
IGN: RandomJmeno
Zdravím, aktuálně se automaticky resetují oblasti 16×16 chunků, kde se posledních 6 měsíců nezměnil jedinný blok. Je to hlavně z toho důvodu, že občas se najdou parcely, kde vlastník na serveru již nehraje, ale jiní hráči ano. Také je to méně náročné na počítání, kdy by se mělo co smazat - na serveru je přes sto tisíc parcel.
Toto funguje na BuildCreative, FunCreative a PvP.
Email: randomjmeno@minicraft.cz
IGN: GejmronCZ
Ale @RandomJmeno tady zase narážíme na to co napsal @DepressedPro. Pro neaktivní hráče dobrý, ale co když prostě přijdou o super vytůněnou parcelu..."Taky jde o to, jak ta parcela je propracovaná." Co pak? BTW dobrý dápad @Adamoclev2025
Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)
Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.
"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."
IGN: RandomJmeno
Saff si uchovává zálohy všech serverů minimálně jednou měsíčně, takže v případě smazání byl nebyl problém stavbu zpětně obnovit.
Email: randomjmeno@minicraft.cz