Smazání parcel neaktivních hráčů. • Minicraft.cz

Adamoclev2025
Sponzor++

53 postů
10 reputace

IGN: Adamoclev2025
Od Adamoclev2025 » přes 6 let

Ahoj, je tu moje další "skvělej" nápad. (Už vás musím s tím štvát :D)

Jak je již v názvu, Smazání parcel neaktivních hráčů.

Proč? Uvolní se sposta místa, například jako v pvp (Jo už zase PvP :D) spousta lidí co na PvP mají parcelu tak ji mají v oceánu, a proto by to chtělo smazat parcely neaktivních hráčů. Nebo na jakékoliv minihře kde jsou parcely. 

Po jakém čase neaktivity? Nejlepší by bylo asi, že by se po půl roce / 6ti měsicích by se sami parcely mazali.

Ode mně vše.

Pěkný zbytek dne.

Někdy si říkám, že někteří lidé mají jen jedno právo... Právo zemřít.

mistr140
Sponzor++

132 postů
40 reputace

IGN: mistr140
Od mistr140 » přes 6 let

přijde mi to zbytečné ale pokud nekdo má ban na rok tak se mu to smažě

Email

Adamoclev2025
Sponzor++

53 postů
10 reputace

@mistr140 I pro ně je tu řešení, Napíšou saffovi na mail a on jim parcelu prodlouží, jak jednoduché! :)

Mazzuleth
Sponzor++

887 postů
372 reputace

IGN: Mazzuleth
Od Mazzuleth » přes 6 let

Zdravím, když hráč není na serveru 6 měsíců, bere se jako neaktivní. V tu dobu můžeš požádat člena AT o to, aby tu parcelu smazal. Člen AT se musí podívat na to, zda má ban nebo ne. Pokud by ban měl, parcelu by nechal.

Taky jde o to, jak ta parcela je propracovaná.

Moralizujeme společnost

Adamoclev2025
Sponzor++

53 postů
10 reputace

@DepressedPro Ahoj, ano máš pravdu, ale je tu ještě věc, podívej se na parcely na pvp kolik je jich zaplněných. A 3/4 hráčů tam už ani nehrajou, to prostě mám procházet všechny parcely a všechny náhlasit, protože jak já jako hráč můžu vědět jak dlouho nejsou aktivní. Tohle je pointa mojí diskuze.

Pěkný zbytek dne.

RandomJmeno
Operátor

2199 postů
1149 reputace

IGN: RandomJmeno
Od RandomJmeno » přes 6 let

Zdravím, aktuálně se automaticky resetují oblasti 16×16 chunků, kde se posledních 6 měsíců nezměnil jedinný blok. Je to hlavně z toho důvodu, že občas se najdou parcely, kde vlastník na serveru již nehraje, ale jiní hráči ano. Také je to méně náročné na počítání, kdy by se mělo co smazat - na serveru je přes sto tisíc parcel.

Toto funguje na BuildCreative, FunCreative a PvP.

Email: randomjmeno@minicraft.cz

Moje fakty o Minicraftu

Můj YouTube kanál

Můj Twitch

Můj Instagram

GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

IGN: GejmronCZ
Od GejmronCZ » přes 6 let

Ale @RandomJmeno tady zase narážíme na to co napsal @DepressedPro. Pro neaktivní hráče dobrý, ale co když prostě přijdou o super vytůněnou parcelu..."Taky jde o to, jak ta parcela je propracovaná." Co pak? BTW dobrý dápad @Adamoclev2025

Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)

Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."

RandomJmeno
Operátor

2199 postů
1149 reputace

IGN: RandomJmeno
Od RandomJmeno » přes 6 let

Saff si uchovává zálohy všech serverů minimálně jednou měsíčně, takže v případě smazání byl nebyl problém stavbu zpětně obnovit.

Email: randomjmeno@minicraft.cz

Moje fakty o Minicraftu

Můj YouTube kanál

Můj Twitch

Můj Instagram