Koncim • Minicraft.cz

Plyšák :3
Hráč

33 postů
1 reputace

IGN: Medvide007_CZ
Od Plyšák :3 » přes 8 let

:P Stravil jsem tu jen par dni ale to, co jsem tu zazil mi stacilo abych usoudil, ze tohle je socialni server se vším všady... Dostanu od Citronka kick za "nube" ? Rlly ? To jako protože mě pan negramotný CraftPták nemá rád nebo že VIP jsou ti, co mají větší nároky a AT je musí poslouchat ? Prostě sociální server. Za další bych se chtěl vyjádřit k těm vašim "unbanům", z toho důvodu také tento server označuji za "scoiální", zakupování unbanů.. No comment -_- Unban si má člověk zasloužit a né si ho koupit. Ale omlouvá vás to že krachujete a potřebujete si zřejmně vydělat. :P Lemůnek nadržuje kidíkovi Ptákovi, to mě asi nejvíc dorazilo a dostalo k tomu, abych skončil.. Původně jsem si chtěl koupit sponzora ale tohle.. No prostě, co k tomu ještě dodat ? Snad jen MiniCraft smrdí ! :P Dejte mi ban, já už na ten sociální server nepáchnu.

Craftak555
Hráč

55 postů
20 reputace

IGN: Craftak555
Od Craftak555 » přes 8 let

Spíš, že otravuješ a nadáváš mi...

MrLemonCZ
Sponzor

234 postů
29 reputace

IGN: MrLemonCZ
Od MrLemonCZ » přes 8 let

Zdravím, tak tady máš ten svůj důvod ,,nube". http://minicraft.cz/banlist2/index.php?p=kick

KevinekHD
Hráč

138 postů
9 reputace

IGN: KevinekHD
Od KevinekHD » přes 8 let

Zdravím. Podle tvého vyjadřování, zřejmě nebudeš slušným hráčem. Sice nevím co se stalo, ale jsem si jistý, že Lemon měl k tomu nějaké důvody.

Plyšák :3
Hráč

33 postů
1 reputace

IGN: Medvide007_CZ
Od Plyšák :3 » přes 8 let

:"D #LemonArmy.. Táhněte do prdele vometáci. 

RandomJmeno
Operátor

2199 postů
1149 reputace

IGN: RandomJmeno
Od RandomJmeno » přes 8 let
Pokud ti nějaký člen AT nesedne, můžeš si s ním v klidu promluvit a né ho hned urážet. Soudím podle tvých trestů, nebyl jsem u toho. Pokud s trestem nejsi spokojený, tak taky můžeš kontaktovat saffa. K zakupování unbanů: myslíš, že kdyby se server na tom snažil vydělávat, tak bysme se jako jedni z mála českých a slovenských serverů snažili v premium výhodách dodržovat Mojang Eulu?

Email: randomjmeno@minicraft.cz

Moje fakty o Minicraftu

Můj YouTube kanál

Můj Twitch

Můj Instagram

Hráč

590 postů
24 reputace

IGN:
Od » přes 8 let

Myslíte, že sa  tu ešte objaví ? :D

Craftak555
Hráč

55 postů
20 reputace

IGN: Craftak555
Od Craftak555 » přes 8 let

Ne, :D

FrozenGame
Sponzor

105 postů
11 reputace

IGN: FrozenGame
Od FrozenGame » přes 8 let

No tak alespoň bude klid :D

_Ziky_
Hráč

353 postů
72 reputace

IGN: Ziky
Od _Ziky_ » přes 8 let

Jak tak koukám, tak tohle téma nikam necílí zamykám.