IGN: AlexikCz
Zdravím,
hodně hráčů se mě ptá proč jsem odešel a já bych Vám to zde chtěl vysvětlit.. Přece jen na minicraftu už jsem byl nějakou tu dobu no a prostě už jsem nebyl spokojen.. Mé začátky na minicraftu v AT byli super, ale dál to šlo jen z kopce.. Práce Buildera mě bavila, ale časem také omrzela a tak jsem se vydal jinou cestou a to cestou Helpera. Práce Helpera mě bavila, ale vadilo mi, že když jsem některým hráčům pomohl tak mi buď vůbec nepoděkovali (chápu, na to jsem si zvykl), ale někteří mě poslali s prominutím do prdele.. To, že mi hráči začnou nadávat, že nemám dělat svou práci už je vrchol.. A to, že mi začnou říkat co mám dělat? O tom radši ani nemluvím.. A teď k novým Helperům.. Hned ze začátku se mi to nezdálo.. Přece jen to, že jsem 3 Helpeři na jedné minihře.. Jako opravdu? Poté to jak Helpeři dělají svou práci.. Práce Helperů není banování MrLemonCZ a ani AFKování xXMoz3kXx.. Helper je v překladu pomocník.. A pomocník je od slova pomáhat, takže práce Helperů není jen banování, ale hlavně pomáhání.. A né že budete všichni na jedné minihře.. Prostě toho tam moc neuděláte ;) Takže ti co si myslí, že mě vyhodili.. Ne nevyhodili, já odešel sám kvůli Vám hráčům a kvůli některým členům AT.. Některé jsem jmenoval, některé radši ne..
S pozdravem AlexikCz :)
Hezký zbytek dne, S pozdravem Waffik (AlexikCz)
Všem Vám přeji krásný Nový rok :)
IGN: TheNightN
Alexiku s tím musíš počítat a být i krapátek tolerantní. Pokud ti někdo nadával, tak jsi ho jednoduše měl umlčet. Hold.. ne všem můžeš vyhovět a proto tě třeba nemusí, jenže tak to máš i v realitě, zkrátka nic nového.
Ohledně helperů, pokud hráči potřebuji, jednoduše si helpera přidají do friends a zeptají se ho pomocí friends zprávy, nebo si ho najdou v /staff, přijdou k němu na server a zeptají se ho. A ohledně narážek na lemona, že namísto pomáhání banuje, tak se nepleť. Lemon také pomáhá a navíc je práce helpera i banování, proč by měl jinak k tomu permisse... Já mám na lemona jiný názor a jsem rád, že je v AT, protože když se podíváš do banlistu, tak udělí víc banů za cheaty než kdokoliv jiný a tak značně pročistí server od škodných hráčů.
Mozka jsem moc často afkovat neviděl, ale myslím, že svojí práci plní také tak jak má. Nevím proč zrovna narážky na schopné helpery, kteří něco dělají. Nechci teď moc znázorňovat jména jiných helperů, ale někteří ti jiní helpeři svou práci třeba neplní, nebo je na serveru ani vůbec nezastihnu. No a celkový názor na tebe mám, že mi někoho připomínáš... Někteří asi ví o kom mluvím...
Ale co, tvůj názor ti nijak nevyvracím, pouze jsem přiložil ten svůj.
Sledůj můj twitter pro preview nových map: @thenightn
Nezapomeň mě také sledovat na twitch, pokud chceš vidět postup těchto staveb: twitch.tv/thenightn
A všechny dotazy, reporty a spamy mi posílej na skype: thenightn
IGN: AlexikCz
Ale jasný.. Já proti Lemonovi ani Mozkovi nic nemám, ale jen mám s nima pár takových situací, které mě opravdu naštvali.. A hráči.. Oukej já to chápu, ale prostě jestli si jdou zahrát mc jen aby nadávali a pak si stěžujou, že jsem jim dal ban? Píšou mi do SZ + si mě nějak, nevím jak vyhledaj na FB a nadávají mi tam? Tak to je opravdu příliž.. Prostě už jsem neměl náladu řešit toto vše.. Ale fakt proti klukům nic nemám, ale prostě mám pár nepříjemných zkušeností které mě opravdu naštvali.. A jsem rád, že jsi přiložil svůj názor, já ti ho neberu, spíš ti za něj ještě děkuju.
Hezký zbytek dne, S pozdravem Waffik (AlexikCz)
Všem Vám přeji krásný Nový rok :)
IGN: kawusiunia