IGN: kingofking
Zdravím vespolek :) Chtěl bych nahlásit hromadně několik hráčů, ze stejných důvodů abych zbytečně nezaspamoval forko a nepsal stejný případ několikrát. Tak snad se zlobit nebudete :)
Situace vypadala takto: několik nových hráčů - 3, přišlo na server, a jejich konverzace začala a (Možná) i nyní pokračuje nevhodně, ba v případech urážlivě a obtěžující.
Cituji z mé paměti "AimeeBL, neposlala by jsi mi nudes fotečky?" Další zpráva zněla "Je to povinné, jinak dostaneš ban :D" Od hráče Doxeris, dále to pokračovalo tématem o sexu a dá se také říci že obtěžovali hráčky na serveru. Poté jsem si už řekl že i když nemám fraps ani bandicam programy, tak začnu ukládat screeny přes print screen a začal jsem sbírat důkazní materiál. Toto celkové chování jsem zporozoval u hráčů: Doxeris / PersiZc a Stigmatika_
Důkazy: http://leteckaposta.cz/122254623 -> 7 Screenu, které ukazují situaci, potom co jsem procitoval nahoře. (Nestihl jsem to vyfotit, jelikož zpráva byla z chatu už pryč) - Každopádně, když by si někdo udělal čas na čtení konzole, tak bych se nezlobil. Bylo to v časovém rozmezí cca od 16:00 do 16:30 23.09.2018 od hráčů PersiZc a Doxeris
Screeny obsahují nevhodné chování od všech hráčů. Napřk. "Mám rád nudes se slehačkou a palačinkama", "Já nejsem rasista ty černá hubo".
Také je tam screen, kde hráčka Stigmatika_ o mě píše: "Taková socka malá no", poté, když řeším situaci aby se přestali nevhodně vyjádřovat, nebo když jsem se ptal co mi Persi napíše pěkného aby to usnadnilo práci adminům. (Očekával jsem že napíše znova viz. nahoře) Ale už to zůstalo jen u nudes...
Když jsem na serveru hledal adminy, tak jsem zjistil že jsou aktivní 3, 1 admin a 2 helpeři, ovšem jsem nemohl zjistit kde se zrovna nacházejí. Admin byl přes /find k nenalezený a v /list jsem ho také nemohl najít..
Každopádně, sečteno a podtrženo. Myslím si že takové chování, styl vyjádřování o sexu, nudes, otázky typu "pošleš nudes?" a podobné. Je velmi nevhodné, včetně zde v této komunitě kde hrají většinou děti (bez urážky) ve věku cca od 8-12 let, A nebo hráči, kteří si chtějí v klidu zahrát Minecraft během pití dobrého kafe..
Předem děkuji za brzké vyřešení a přeji krásný zbytek dne.
S pozdravem Kinga