Ban za reklamu YT streamu na minicraftu • Minicraft.cz

ArCat
Hráč

2 postů
2 reputace

IGN: ImRealArCat
Od ArCat » přes 6 let

Dnes jsem streamoval od 13:00 do 16:00 na minicraftu a posílal jsem si do chatu reklamu na stream cca 1x za minutu "!přijďte na livestream YT:ArCat hype 3 100subs" toto jsem psal, helpeři a builder říkali že je toto povolené, potom jsem šel na survival a Builder Legenda02 mi dal ban "Byl jsi docasne zabanovany dnes v 15:45 adminem Legenda02. Duvod: Reklama Ban konci za: 14 days, 23hours1 46mins, 3secs..."

Tak bych prosil o pravďivou informaci jestli se teda může posílat reklama na livestream do chatu když streamuju na tom serveru a tu minihru...

-ArCat

adameks1
Sponzor++

1199 postů
436 reputace

IGN: adameks1
Od adameks1 » přes 6 let

@ArCat jn, MyDarkDesires to nechal být že prej to je povolené, i xZeratul_, ale Legenda02....

Že se nezeptal a hned mazal chat a trestal

//

@saffers

Najít hráče Email Facebook Twitter Instagram Steam YouTube Zpráva DC: adameks1#2614

👇👇👇

Mazzuleth
Sponzor++

887 postů
372 reputace

IGN: Mazzuleth
Od Mazzuleth » přes 6 let

Zdravím, moderátor Legenda je ještě nováček, je možné, že udělal chybu. Unban dostaneš.

Moralizujeme společnost

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 6 let

Zdravím, dal som Vám unban, bol som v tom že pokial hráč nemá prefix YOUTUBER, reklamu si robiť nemôže. Ospravedlnujem sa.

Ďakujem za pochopenie.

TomasC
Sponzor++

1199 postů
813 reputace

IGN: TomasC
Od TomasC » přes 6 let
Zdravím, ban za reklamu by byl oprávněný kdybys to předem nenahlásil nějakému členovi AT nebo kdybys porušil podmínky streamování ale to tvůj případ není jelikož o tom věděl Tyler a další. Takže se ti ze strany admin týmu omlouváme. Pokud máš v plánu streamovat pravidelně tak to nebudeš muset nikomu nahlasovat. Jestli splňujes kritéria pro youtubera tak ti doporučuji napsat majiteli o nahození hodnost YTBer a tím se vyhnes zbytečným komplikacím.

ArCat
Hráč

2 postů
2 reputace

IGN: ImRealArCat
Od ArCat » přes 6 let

TomasC, na serveru plánuju streamovat každý den

TomasC
Sponzor++

1199 postů
813 reputace

IGN: TomasC
Od TomasC » přes 6 let

Splňuješ všechny podmínky pro youtubera, tak napiš saffersovi ať ti přidá tento post. Téma vyřešeno, takže vlákno zamykám