IGN: Svabovec
Dobrý den.Rád bych se zeptal na jednu věc.Jsem na minicraftu už nějaký pátek a všechen čas trávím na survivalu a dozvěděl jsem se,že se prý budu konat restart serveru kvůli residencím nebo tak něco.Kdyby to bylo kvůli resedencím tak navrhuji,aby se odstranili všechny resky na serveru a hráči co zde hrají pravidelně,by si pak ty resky znovu vytvořili.Jinak bych prosil o odpověď,zda-li bude restart survivalu nebo ne?
IGN: FrozenGame
Jestli se odstraní survival,tak Minicraft u mě končí ._.
Celou dobu hraní jsem jenom an survivalu...
IGN: Svabovec
RoboPlay s tebou zásadně nesouhlasím,protože hráči by přišli o resky tak i tak takže bych byl pro znovuobnovení residencí,ale pokud novým hráčům vadí rozgriefovaná krajina v okolí spawnu tak bych spawn přemístil,ale pokud bude restart survival světa tak si myslím,že by jste přišli o hodně hráčů včetně mě
@Svabovec Na serveru se hraje nejvíc asi Creative a Survival,takže si myslím , že mazání survivalu je absolutní kravina,protože když survival hraje denně tolik lidí,tak mi přijde blbost to mazat..
Je tady hodně hráčů , kteří toho mají hodně,tráví celý čas survivalem,budují něco velkého atd..
Například :
BadboyMiami si vydělal 27 000 000 $ a k tomu má strašnou hromadu věcí,co třeba nikdo jiný na survivalu nemá.
Impro má asi nejlepší shop na survivalu , který mu zabral hodně práce.
Já hraju Survival půl roku a za tu dobu jsem toho udělal hodně .. Postavil jsem asi 7 velkých domů pro sebe,postavil jsem do skály velkou villu,postavil jsem sochy,shopy a hromadu dalších věcí.
Ze půl roku jsem na Survivalu potkal i hromadu dobrých lidí,obchodoval s mnoho věcmi,postavil hromadu věcí a kdoví co ještě..
IGN: saffers
Zdravím, s novým spawnem bude vygenerovaná nová čistá krajina ve verzi 1.10. Na serveru poté bude nová i stará mapa současně po dobu několika měsíců, dokud nebudou mít prakticky všichni aktivní hráči přesunuté stavby do nové. Stavby budou přesouvat buď administrátoři, kteří budou zrovna online nebo po zažádání na mailu serveru, takže se dá říct, že prakticky nikdo o nic nepřijde.
IGN: MrFilip_CZE
@saffers kdy bude vygenerovaná ta nová mapa?
Předem děkuji za odpověd MFCZE
Děkuji Sponzor MrFilip_CZE
Moje stránky: https://www.mrfilip.gq/
Můj email: mrfilipcze@minicraft.cz
Můj discord: https://discord.gg/X2BrQN2
Tak to je sůper :D
Takže si jenom budeme muset najít místo :D
Pro mě to bude někde hodně daleko od ostatních :DD Nemám rád společnost :D
IGN: Obchodnik003
Zdravím teraz je to opäť hot topic, aké je kritérium pre prenesenie resky? bavil som sa s jedným sponzorom a on hovoril že resky ostanú iba aktívnym hráčom. Tu prichádza problém ako definícia aktívneho hráča, raz za týždeň, dva krát za mesiac? Zároveň touto správou vyzývam hráčov Survivalu aby to začali riešiť tiež a skôr než bude neskoro. Ale asi ako napísal @saffers treba poslať mail, abo osloviť adminov. A keď už sme u toho, viem že neznalosť neospravedlnuje ale je velmi vela hráčov ktorí nečítajú fórum, tak dajte na spawn, tabulu tak aby každý kto príde videl oznam o tejto fatálnej zmene
+ Formality na ktoré zabúdam na začiatok Zdravím, Môžem vás poprosiť... a na koniec ďakujem Obchodnik003