Bany • Minicraft.cz

_Strejf_
Hráč

44 postů
9 reputace

IGN: _Strejf_
Od _Strejf_ » přes 6 let

Zdravím, aj ked vy by ste to zaviest nemohli, tak ak by sa Vám to páčilo, mohli by ste ma v tomto podporit. Jednalo by sa o to, že by ste nedaváli bany, ale rovno IP bany. Tak by ste predišli obchádzaním banu a takýchto vecí. Napríklad by hráč cheatoval, ale nedostal by obyčajný ban, ale rovno IP ban. Príde mi to viac prehladnjšie a menej komplikovane pre Vás.

S pozdravom a prianím pekného dňa, _Strejf_.

Szyho
Hráč

66 postů
56 reputace

IGN: Szyho
Od Szyho » přes 6 let

Obcházení banu není pro A-Team moc namáhavé, podle mě pro ně je více namáhavé obcházení IP Banu. 

_Strejf_
Hráč

44 postů
9 reputace

Od _Strejf_ » přes 6 let

Iste, ale znížili by ste rizika obchádzania banu a vlastne tým aj práce. 

ZoubkovySkritek
Sponzor++

333 postů
685 reputace

IGN: ZoubkovySkritek
Od ZoubkovySkritek » přes 6 let

Zdar,

no to sice ano, jenze existuje taky neco jako dynamicke IP adresy a kdybychom dali hned IP ban tak zabanujeme i je, coz nechceme. Navic by hraci prisli o moznost koupit si UB. Myslim ze to ma jeste jine odduvodneni ale o tom vice saffers.

ZV

discord | zoubek#0456

e-mail | zs@minicraft.cz

web | soukromá zpráva/profil

•ve hře | ADMIN ZoubkovySkritek

_Strejf_
Hráč

44 postů
9 reputace

Od _Strejf_ » přes 6 let

Zdravím, ďakujem za odpoveď. 

S pozdravom a prianím príjemného dňa, _Strejf_

saffers
Majitel

5713 postů
7915 reputace

IGN: saffers
Od saffers » přes 6 let

Zdravím, jak již bylo zmíněno, tak největší problém u banování IP adres jsou sdílené IPv4 adresy u poskytovatelů internetu. Ty jsou nejčastěji přidělovány mobilními operátory a menšími poskytovateli. V některých případech by se tedy mohlo stát, že bychom zabanovali třeba i celou vesnici a to by nemuselo být žádoucí. Pro tyto účely by bylo nejvhodnější, aby klient serveru odesílal nějaký unikátní identifikátor nebo svůj obsah (jako tomu je například u Forge). Navíc u IP banů by bylo složitější zjišťování nicku, kde daný hráč cheatoval.

E-mail     Facebook     Twitter     Instagram     YouTube     Zpráva

adameks1
Sponzor++

1199 postů
436 reputace

IGN: adameks1
Od adameks1 » přes 6 let

@saffers souhlasím, Sám mám IPv4 

:) 

Najít hráče Email Facebook Twitter Instagram Steam YouTube Zpráva DC: adameks1#2614

👇👇👇

_Strejf_
Hráč

44 postů
9 reputace

Od _Strejf_ » přes 6 let

Zdraví, dakujem, že si mi to vysvetlil a odpovedal mi.

S pozdravom a prianím oekného dňa, _Strejf_