Dvojitá aréna • Minicraft.cz

DeamonWings
Sponzor++

25 postů
30 reputace

IGN: IamKane
Od DeamonWings » přes 6 let

Chcel by som sa vám zveriť z mojím ďaľším nápadom. Dvojitá aréna na Kit PvP. je to v podstate jednoduchý nápad. Keď sa pripojíte na Kit PvP tak sa skoro instantne pripojíte do arény môj nápad spočíva že na kitpvp budú 2 arény aby slabší hráči mohli ísť na inú arénu aby mali šancu si zahrať. V menu keď kliknete na ikonku Kit PvP tak sa tam objavý ďaľšia kolonka z mapami alebo sa pripojíte na Kit PvP a objavíte sa na lobby a tam si môžete vybrať mapu.

ZoubkovySkritek
Sponzor++

333 postů
685 reputace

IGN: ZoubkovySkritek
Od ZoubkovySkritek » přes 6 let

Zdar,

no i kdyby to bylo pro slabsi a silnejsi, tak stejne hraci budou chodit tam kam se jim zlibi ne podle toho jakou maji schopnost. Podle me zbytecne, ale pockej si na nazor ostatnich.

ZV

discord | zoubek#0456

e-mail | zs@minicraft.cz

web | soukromá zpráva/profil

•ve hře | ADMIN ZoubkovySkritek

DeamonWings
Sponzor++

25 postů
30 reputace

IGN: IamKane
Od DeamonWings » přes 6 let

@Zoubkovavila Nezabudni si pozrieť aj môj druhý topík http://www.minicraft.cz/forum/view_topic/?tid=6116 a napíš tam svoj názor ďakujem :) .

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

IGN: PolakJack
Od PolakJack » přes 6 let

Ahoj,

ja si nemyslím, že to nie je tak dobrý ako zbytočný nápad. Hráči si aj tak pôjdu do arény, do ktorej chcú ísť a posledné, čo budú riešiť, je, že v ktorej sú. Podľa mňa to bude zbytočne chaotické. Je pekné, že chceš, aby si zahrali, nech majú šancu, ale je to kitpvp, kde sa hrá s kitmi a treba sa tomu prispôsobiť. Nemyslím si, že pridávanie XYZ arén na server nejak vystihuje podstatu toho kitpvp, ktoré je na minicrafte. 

E-mail: polakjack@minicraft.cz

adameks1
Sponzor++

1199 postů
436 reputace

IGN: adameks1
Od adameks1 » přes 6 let

@DeamonWings Dobrý nápad 👍

Najít hráče Email Facebook Twitter Instagram Steam YouTube Zpráva DC: adameks1#2614

👇👇👇

_Strejf_
Hráč

44 postů
9 reputace

IGN: _Strejf_
Od _Strejf_ » přes 6 let

Zdravím, nemyslím, že je to dobrý nápad. Silnejší hráči by aj tak chodili do arény, kde sú slabší hráči, aby mali viac killov. Je síce pekné, že myslíš aj na iných hráčov, ale skôr či neskôr by to hráči začali zneužívať.