IGN: saffers
JARNÍ EVENT
Zdravím, po delší době tu máme další velký event o hodnotné ceny. Bude se soutěžit o to, kdo bude mít na serveru nejvíce doporučených kamarádů. Každý tvůj kamarád poté na serveru zadá tvé referenční číslo a oba navíc obdržíte body za které si můžete oba vyzvednout odměnu ve hře.
Systém doporučení je dostupný na hlavním lobby.
Příkazy k systému doporučení:
Trvání eventu: event bude probíhat do 31.5.2018 23:59
Jak se přihlásím: do eventu jsou automaticky zapojeni všichni hráči, kteří využijí systém doporučení
Pravidla eventu:
Odměny
1. místo
2. místo
3. místo
4. místo
5. místo
6. místo
7. místo
8. místo
9. místo
10. místo
11. - 25. místo
Podmínky předání výher
IGN: tyrby
§8 je zakázáno příkaz nebo svůj kód propagovat prostřenicvím veřejného chatu nebo jiných globálních prostředků na serveru
Asi si bude stěžovat na mě více hráčů, tak se vyjádřím sám..
Před týdnem a půl jsem si tenhle ticket četl, celý jsem si to pečlivě přečetl a nenašel jsem, že je to zakázané, jsem třeba slepý a nevšiml jsem si toho, možná jsem nato zapomněl že jsem to četl.. Navíc moderátorovy @BabyPolak to očividně také nevadilo, psali si do chatu toto minimálně 3 hráči a nikoho nepotrestal ani nenapsal, že je to zakázané -> takže jsem měl zato že se to smí.
Nejsem také jediný kdo toto udělal našel jsem za posledních 3 dnů minimálně 9 lidí, ale nebudu je zde zveřejňovat ( také proto že si nick nepamatuji )
Nevím jestli se pravidla dopisovali/ upravovali.. Ale pravidlo jsem nenašel.
Předem se tedy omlouvám všem a trest si klidně odpykám..
Díky, tyrby
Email : nepovím !
Info o mně : zeptej se mě osobně !
IGN: TomasC
Zdravim,
tak jsi v tom případě asi slepý, protože to máš jako úplně poslední větu. Zda tě saff diskvalifikuje to je už otázka na něm.
je zakázáno příkaz nebo svůj kód propagovat prostřenicvím veřejného chatu nebo jiných globálních prostředků na serveru
To, že je vás mnohem více hráčů, kteří toho zneužívají jsem si naprosto vědom, zda si to uvědomuje i saffers to bohužel nevim.
RE: Poté co hráč upravil příspěvek výše, tak některé věty už neplatí. Dále jen pro upřesnění, členové AT vás za toto trestat ani nemohou, je to váš problém, že neumíte číst nebo naschvál přehlížíte věty. Budete jen diskvalifikováni.