IGN: IamKane
Dobrý deň , už dávnejšie ma napadli dáke veci.
1. Rád by som navrhol command na kitpvp /team (meno hráča). tento command by slúžil aby daný hráči sa nemohli hitovať keď budú v danom teame. Hráč ktorý zadá tento command sa stane team leadrom ak ten hráč príme pozvánku do teamu. v teame môžu byť len dvaja hráči. ako náhle viac než 1 hráča požiadaš o team tak tak ti nedovolí ho požiadať o team a napíše ti to chatu niečo ako napríklad : nemôžeš mať viac ako jedného hráča v teame! . Pokiaľ jeden hráč leavne team tak sa rozpadne celý team lebo môžu byť len dvaja v teame ako som už spomínal. odpojiť od teamu sa môžeš pomoci /team leave alebo sa odpojíš z danej minihry alebo z minicraftu hociakým spôsobom.
2. Neviem či to bude dobrý návrh ale požiadal by som o pridanie refillu na potiony. cena reffilu by záležala od kitu a samotného potionu
IGN: Dxpa_
@DeamonWings, nápad je dobrý, myslím si, že aspoň 1 z tvých návrhů by mohl být přidaný.
IGN: ZoubkovySkritek
Zdar,
prvni napad se mi libi, aspon by uz prestali nejake spory o tom jestli jste byli 3 v teamu apod. Co se tyce druheho navrhu tak jsme neprisli s kolegou na to, jak bys to chtel zavest, tak se k tomu zkus jeste rozepsat.
ZV
•discord | zoubek#0456
•e-mail | zs@minicraft.cz
•web | soukromá zpráva/profil
•ve hře | ADMIN ZoubkovySkritek
@Zoubkovavila Išlo by viac menej o entitu čarodejnice na nejakom mieste. Doplňovacia čarodejnica by bola len jedna. Napríklad v jaskyňi. Tá mechanika by spočívala že keď klikneš na tú čarodejnicu tak by sa ti otvorila kolonka. A tam by mohol byť item (napr. prázna fľaša od potionu) z názvom Doplniť potiony . Potom by tam bol item ktorý by sa volal zavrieť (mne je jedno čo tam dáte za predmet. Pri otvorení by ti to automaticky detekovalo kit. Ak ten kit neobsahuje žiadne potiony (napríklad goldenpower) napíše ti tam keď klikneš na doplniť potiony "v tvojom kite sa nenachádzajú potiony!". Ak by nebolo na potiony miesto ( napríklad kvôli prázdnym miskám) tak ti napíše "Nemáš dostatok miesta v inventáry na doplnenie potionou!". Potiony keď si ich doplníš tak sa ti dajú automaticky do voľnéko miesta v inventáry.
Ďakujem za tvoj čas @ZoubkovaVila
IGN: PolakJack
Zdravím,
ja sa vyjadrím ku každému bodu tvojho návrhu.
E-mail: polakjack@minicraft.cz
IGN: DominikCZ_19
Zdravím, tento návrh jsem kdysik posílal, ale je 1 rok starý a nepřidali ho. Buď ho nechtěli přidat, anebo prostě na něj zapoměli.