IGN: IamKane
Chcel by som sa vám zveriť z mojím ďaľším nápadom. Dvojitá aréna na Kit PvP. je to v podstate jednoduchý nápad. Keď sa pripojíte na Kit PvP tak sa skoro instantne pripojíte do arény môj nápad spočíva že na kitpvp budú 2 arény aby slabší hráči mohli ísť na inú arénu aby mali šancu si zahrať. V menu keď kliknete na ikonku Kit PvP tak sa tam objavý ďaľšia kolonka z mapami alebo sa pripojíte na Kit PvP a objavíte sa na lobby a tam si môžete vybrať mapu.
IGN: ZoubkovySkritek
Zdar,
no i kdyby to bylo pro slabsi a silnejsi, tak stejne hraci budou chodit tam kam se jim zlibi ne podle toho jakou maji schopnost. Podle me zbytecne, ale pockej si na nazor ostatnich.
ZV
•discord | zoubek#0456
•e-mail | zs@minicraft.cz
•web | soukromá zpráva/profil
•ve hře | ADMIN ZoubkovySkritek
IGN: IamKane
@Zoubkovavila Nezabudni si pozrieť aj môj druhý topík http://www.minicraft.cz/forum/view_topic/?tid=6116 a napíš tam svoj názor ďakujem :) .
IGN: PolakJack
Ahoj,
ja si nemyslím, že to nie je tak dobrý ako zbytočný nápad. Hráči si aj tak pôjdu do arény, do ktorej chcú ísť a posledné, čo budú riešiť, je, že v ktorej sú. Podľa mňa to bude zbytočne chaotické. Je pekné, že chceš, aby si zahrali, nech majú šancu, ale je to kitpvp, kde sa hrá s kitmi a treba sa tomu prispôsobiť. Nemyslím si, že pridávanie XYZ arén na server nejak vystihuje podstatu toho kitpvp, ktoré je na minicrafte.
E-mail: polakjack@minicraft.cz