Odobratie WE hráčovi "mistr140" • Minicraft.cz

MILENAJETETA
Sponzor++

1033 postů
1198 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 6 let

Ahoj, 

Chcel by som spraviť takú anketu ohľadom hráča mistr140 a jeho WE na SkyBlocku.

Po prvé, ako je asi každému jasné, tak určite ani Väčsina AT nemá právo na WE, čo je celkom ponižujúce pre členov AT, keď sa im niekto takto smeje do očí.  

Po druhé, už sa ani len nečudujem odkiaľ má toľko money aj IS Level (šup, veď setnem si 10x10 dia blok , predám a som bohatý) , no keď sa už s tým chváli, tak to je moc... 

Po tretie, pozeral som forko, stránku a taktiež aj v pravidlách som našiel , že hráč by nemal používať veci, ktoré ho obohacujú oproti ostatným hráčom , ale tak popravde sa ani tým hráčom nečudujem, že využívajú bugy a podobné veci na to aby si zarobili a dohnali sa tak ku niekomu, pre koho je zarábanie len pár príkazov v chate. Toto si myslím, že je sakra nefér oproti hráčom, ktorí hrajú férovo.

A čerešničkou na torte je to, keď dnes zhodil server kvôli WE . Určite to vyzerá , že závidim, čo je možno aj pravda, ale tak kto by nechcel we, keby sa to dalo tak ľahko získať ? 

Neviem , či si to nejako vyplakal, alebo len kvôli tomu, že dal obrovský donate serveru, ale myslím, že takéto niečo by sa hráčom dávať nemalo a keď už, tak určite viacej hráčom a nie len jednému.

Odo mňa všetko, prosím nebojte sa vyjadriť svoj vlastný názor.

Ďakujem

IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz

mistr140
Sponzor++

132 postů
40 reputace

IGN: mistr140
Od mistr140 » přes 6 let

We máme všichni a sponzory++ a navic mi ty bloyk musiem mit v inventařia ono nám je to vezme a my jeste platime nejaky poplatek atkže na tom nemáme sanci vydělat nejdrive jsi zisti fakta a že mám hodne money ano mám ale ne diky We existuje irone golem farma atd.

Takle vypadal původní verze pokud něco upravila ospravlnuju se (https://ctrlv.cz/jnYW)

Email

Farlo98
Sponzor

83 postů
16 reputace

IGN: Farlo98
Od Farlo98 » přes 6 let

@MILENAJETETA suhlasim stebou :) ked nema každy člen AT WE tak neviem jak može mat SPONZOR++

MILENAJETETA
Sponzor++

1033 postů
1198 reputace

Ohľadom tých vecí v inve som možno spravil rýchly záver, no tak či tak, WE ako jediný na skyblocku mať, to je taktiež také..

mistr140
Sponzor++

132 postů
40 reputace

Od mistr140 » přes 6 let

@milenajeteta máme ho všichni sponzori++ že ostatní nehrajou za to ja nemužu ale někdy se taky objevi takže je to vpodtsta pro všechny

Email

MILENAJETETA
Sponzor++

1033 postů
1198 reputace

A ostatní zhadzujú server ?

ZoubkovySkritek
Sponzor++

333 postů
685 reputace

IGN: ZoubkovySkritek
Od ZoubkovySkritek » přes 6 let

Zdar,

no uz jen to, ze WE nema skoro nikdo ze sponzoru++ co se tyce survival serveru, pokud vim z celeho SB a Survivalu to mas jen ty, pokud se pletu at me vedeni opravi. Dobre, bere ti to bloky, mozna i nejake penize, ale porad je to urcita vyhoda oproti ostatnim sponzorum++. Hraci se stejnou hodnosti by si meli byt co nejvic rovni, ale ty pomerne dost vychazis z rady. Celkem by mi to nevadilo, kdyby jsi to vyuzival napr pro stavby pro server apod, jenze ty presouvas zbytecne velke farmy bez jakekoliv znalosti WE. Coz se i dnes potvrdilo, kdyz jsi schodil SkyBlock. Uprimne si myslim, ze si stale vetsi hrozbou pro SB nez vetsina clenu AT, ktera WE nema. Jestli to budes mit nebo ne rict nemuzu, to si musi rozhodnout vedeni, ale aspon vam se davam tenhle nazor ze strany nezavisleho a objektivniho clena AT.

Pekny zbytek dne,

ZoubkovaVila

discord | zoubek#0456

e-mail | zs@minicraft.cz

web | soukromá zpráva/profil

•ve hře | ADMIN ZoubkovySkritek

MILENAJETETA
Sponzor++

1033 postů
1198 reputace

Ďakujem @zoubkovavila za objektivný názor.

mistr140
Sponzor++

132 postů
40 reputace

Od mistr140 » přes 6 let

@zoubkova vila ten We maj všichni tyhle lide

• AxemanCZ -
  • radekman -
  • Verbatil -
  • GlenAron -
  • kryzonix -
  • Dekod01
  • CorsairX -
  • VesiCZ -
  • Szyho -
  • NightmareBonnie_ -
  • MultiBia -
  • mistr140 -
  • Crafter0307 -
  • _iLordNight -
  • KaminekLP_CZ -
  • RavitCZ -
  • RewdMC -
  • MrZebra12 -
  • LukaolCZ -
  • _TheDarkReny_x3 -
  • leks_ -

• AetherNAJA -
  • koksa -

• Unmark -

• qGen -

• Fox_sk -

• Snqkee_ -

• GejmronCZ -
  • xRigaz95x -

• Editka -
  • Maky6let -

• _NightKlarry -

• adameks1 -

• gamermann -

• CzechNobody3

• StrixaTheFixa

Email

ZoubkovySkritek
Sponzor++

333 postů
685 reputace

IGN: ZoubkovySkritek
Od ZoubkovySkritek » přes 6 let

No to urcite nemaji, to ze nakopirujes seznam sponzoru++ neznamena, ze kazdy z nich bude mit WE, minimalne leks_, gejmron apod.WE 100% nemaji, tim jsem si jist. 

discord | zoubek#0456

e-mail | zs@minicraft.cz

web | soukromá zpráva/profil

•ve hře | ADMIN ZoubkovySkritek