Návrhy na MiniAnni/hilation • Minicraft.cz

TheWarsik
Hráč

13 postů
3 reputace

IGN: TheWarsik
Od TheWarsik » přes 9 let

Ahoj, mé jméno je TheWarsik. Štoural jsem se ve vaší minihře MiniAnnihilation a našel jsem dost chyb, které vám zde napíšu. Také bych rád připoměl že bych moc rád s Váma spolupracoval. Tak jdeme na to!

1.      Spamování času v chatu....... Dost to provokuje a vypínat chat v Annihilation je opravdu na nic. :)

2.      Teamový chat........ Je dost na nic když píšete teamu a vidí to všichni :)

3.      A poslední věc.... Anticheat ......... Na této minihře je dost "hackerů" prosil bych o přidání anticheatu děkuji

Odkaz k obrázkům: http://imgur.com/a/4YmHR

RandomJmeno
Operátor

2199 postů
1149 reputace

IGN: RandomJmeno
Od RandomJmeno » přes 9 let

Zdravím, 

1. Takto se čas zobrazuje ve verzi 1.7, pokud použiješ 1.8, tak se ti bude zobrazovat normálně v action baru (text nad inventářem).

2. Teamový chat funguje, ale není poznat, zda je zpráva týmová nebo globální. O tomto víme a pokusíme se to vyřešit co nejdříve.

3. AntiCheat na SuperAnnihilation je, jen musíme najít správný poměr mezi strikním blokováním a falešným vyhozením hráče. AntiCheat jsem poměrně dlouho testoval a v aktuálním nastavení mi přijde téměř nereílné mít zapnutou třeba KillAuru bez toho, aby mě to vyhazovalo na Auth server.

Email: randomjmeno@minicraft.cz

Moje fakty o Minicraftu

Můj YouTube kanál

Můj Twitch

Můj Instagram

TheWarsik
Hráč

13 postů
3 reputace

IGN: TheWarsik
Od TheWarsik » přes 9 let

Děkuji za odpověd. :)

Chtěl bych ještě dodat že mapa která tam nyní je, je opravdu hrozná (nic ve zlém). nešlo by tam třeba dát Canyon nebo něco? :)

Rád klidně pomůžu i se stavěním, moc rád pomáhám. Proto jsem si podal přihlášku na Helpera ale sem to psát nebudu.

Krásný zbytek dne.

RandomJmeno
Operátor

2199 postů
1149 reputace

IGN: RandomJmeno
Od RandomJmeno » přes 9 let

Zdravím, jeslikož se minihra i jmenuje trochu jinak, tak chceme mít i mapy v jiném stylu, proto tam pravděpodobně nebudou mapy, které jsou v běžném Annihilation. Na nových mapách pracujeme, ale nebude to ze dne na den.

Email: randomjmeno@minicraft.cz

Moje fakty o Minicraftu

Můj YouTube kanál

Můj Twitch

Můj Instagram

adameks1
Sponzor++

1199 postů
436 reputace

IGN: adameks1
Od adameks1 » přes 7 let

SuperAnni 😍😍

taky TOP minihra 

jééééžiš to je hrozný vzpomínání ach ten čas tak letí

Najít hráče Email Facebook Twitter Instagram Steam YouTube Zpráva DC: adameks1#2614

👇👇👇