IGN: Dxpa_
Dobrý den, přemýšlel jsem, jak udělat kitpvp trochu zajímavější, a přišel jsem na způsob truhel, něco takového se nachází již například na SkyPvP a lze zde vyhrát pouze Itemy do SkyPvP. Na KitPvP by byl batoh též, ale byly by v něm truhly a klíče, narozdíl od skypvp, kde se nachází itemy, klíče a truhly. Zde je menší rozbor o co vůbec jde.
O co jde? A jak tyhle bedny fungují?
Jde o klasický způsob kde má velkou roli vaše štěstí, hráč si může otevřít tzv. truhly poté, co na KitPvP zabije 250 hráčů. Každých 250 Zabití/Killů = 1 bedna. Buď common, u které by byla vysoká šance na získání při dosažení 250 zabití a nacházely by se v ní kity od 300 do 5000 coinů, a nebo Rare Truhla. Ta by obsahovala kity od 1500 až po 20000 coinů, ovšem by byla malá šance na získání. Ale aby truhlu mohli hráči otevřít, musí k ní zakoupit klíč, cena klíčů bude uvedena níže.
Jaké by byly ceny klíčů?
- Klič k common truhle: 2500
- Klíč k rare truhle: 6000
- Pokud by hráč daný kit vlastnil, automaticky by se prodal za polovinu ceny daného kitu.
- Ceny by mohly být změněny A-Teamem.
! Klíče nejsou navždy, to samé s truhlama, jsou jen na 1 použití !
Shrnutí
Pomocí funkce Truhel by mohli hráči zkusit své štěstí a vyhrát buď kit dobrý, nebo kit špatný, podle toho, jaký má hráč štěstí. Tímhle způsobem by hráč mohl lehce získat nějaký dražší kit.
- Poznámka:
Prosím o vyjádření hráčů a o vyjádření A-Teamu či Majitele @saffers , děkuji. :)
IGN: adameks1
@iGaara_ Super Nápad Připomíná mi to KitBattle nebo jakže se tomu říká
ve slotu č. 9 by byla truhla kterou můžou otevřít
jinak by tam nebylo nic,
ale chválím za super nápad :D taky mě něco takového napadlo ale nevím jestli by to bylo vhodné zrovna na tenhle server a na KitPvP ale Jo, je to podobný jak KitBattle takže bych to určitě přidal za mně máš obrovský 👍
Najít hráče Email Facebook Twitter Instagram Steam YouTube Zpráva DC: adameks1#2614
IGN: TomasJ07
IGN: IamKane
Dobrý nápad , ocenil by som keby hráči nemali len základný kit . Kitpvp by sa mohol znovu oživiť. Bola by to aj väčšia sranda.