Report • Minicraft.cz

adameks1
Sponzor++

1199 postů
436 reputace

IGN: adameks1
Od adameks1 » přes 7 let

vulgarita

Odeslaný screenshot obrázek

Opakovaná Provokace (již něco podobného dělal)

Odeslaný screenshot obrázek - Tuto nadávku/urážku trestá @_Bonnie_CZE_ nevím jestli ji ještě trestá ale pro jistotu to sem dám

Perverzita

Perverzní stavba

(řekl že jestli mu nechci pomoct s městem tak jsem řekl proč ne tak vše v poho, pak jsem byl afk a našel jsem toto. Tuto perverzní stavbu)

VeloxTV to udělal. Nikdo jiný na parcele nebyl a já byl na chvíli afk ale pro kontrolu to je v logu kdyby si to chtěl @saffers nebo někdo jiný zkontrolovat :)

Najít hráče Email Facebook Twitter Instagram Steam YouTube Zpráva DC: adameks1#2614

👇👇👇

xShinkii_
Hráč

16 postů
3 reputace

IGN: xShinkii_
Od xShinkii_ » přes 7 let

@adameks1 U VeloxeTV jsi měl povolení k stavbě pokud vím. Mohl jsi to udělat ty.

- Shinkii

MinerFriggo
Sponzor

342 postů
37 reputace

IGN: MinerFriggo
Od MinerFriggo » přes 7 let
xShinkii_ said:

@adameks1 U VeloxeTV jsi měl povolení k stavbě pokud vím. Mohl jsi to udělat ty.

Zdravím,

ano mohl to udělat on, ale stačí aby se někdo z AT portl na souřadnice kde je stavba a hned bude člen z AT vědět kdo to postavil...

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

IGN: PolakJack
Od PolakJack » přes 7 let
  • nadávky do vetru v msg a fmsg sa netrestajú -> nabudúce nenahlasovať
  • slovo "voe" osobne netrestám, nepovažujem to za nadávku a dá sa to vyriešiť ingame cez report. 
  • neviem, čo si predstavuješ pod pojmom perverzita, ale za slovo "lezba" mute naozaj dávať nebudem. 
  • ohľadne nevhodnej stavby sa tam pôjdem pozrieť, ale v prípade, že člen AT nevidí stavať hráča nevhodné stavby bude potrestaný majiteľ pozemku

Pár hráčov som teda potrestal, díky..

E-mail: polakjack@minicraft.cz