Zákaz odpojenia z boja na KitPvP • Minicraft.cz

_Strejf_
Hráč

44 postů
9 reputace

IGN: _Strejf_
Od _Strejf_ » přes 6 let

Zdravím,

niektorý hráči či už s lepším alebo horším kitom využívajú povolenie odpojovať sa z boja. Preto by som chcel, aby sa rovnako ako aj na SkyPvP zaviedlo pravidlo "Zákaz odpojenia z boja".  Nie raz sa mi stalo, že som bojoval s hráčom, ktorý má rovnaký kit ako ja a odpojil sa iba pretože prehrával.

Prajem pekný zbytok dňa.

GhostClient_
Hráč

234 postů
76 reputace

IGN: Dxpa_
Od GhostClient_ » přes 6 let
Dobrý den, tohle pravidlo na KitPvP již bylo, po tom co jsem se vrátil po 3 měsících k mc a byl jsem na kitpvp, tak jsem se divil, že když se snažím hráče zabít tak to leavnou, tak jsem se zeptal jednoho mého kámoše. Jak mi odpověděl že se oddělalo pravidlo ohledně odpojení z boje tak se mi to nechtělo věřit a rozhodně jsem veselý nebyl. Žádám o navrácení pravidla zpět.

adameks1
Sponzor++

1199 postů
436 reputace

IGN: adameks1
Od adameks1 » přes 6 let

@iGaara_ no ještě se k tomu vztahuje kick/ban od AAC

takže ať už se odpojí sám či s pomocí AAC 

jako je mi to celkem jedno ale nejsem pro ani proti takže 50/50 ale nechal bych to tak jak to je což tedy 60/50

Najít hráče Email Facebook Twitter Instagram Steam YouTube Zpráva DC: adameks1#2614

👇👇👇

Extraordinaryy
Sponzor++

288 postů
295 reputace

IGN: Extraordinaryy
Od Extraordinaryy » přes 6 let

Zdravím, pravidlo už je na to. "2.6.4 V minihře je zakázáno se opakovaně odpojovat při boji s jiným hráčem. Maximální povolený limit jsou 3 odpojení za hodinu.

Ale nebolo by zlé, keby to je úplne zakázane alebo aspoň keby je, že sa hráč môže odpojiť max 2x z boja za 1h.

-Zeratul

Hey G