Návrh | Achievementy (Všechny minihry) • Minicraft.cz

GhostClient_
Hráč

234 postů
76 reputace

IGN: Dxpa_
Od GhostClient_ » přes 6 let

Dobrý den, přemýšlel jsem, jak lákat hráče na určité minihry, které se moc nehrají. Přišel jsem na způsob "Achievementů". 

Jak by to fungovalo?

Hráč by byl na dané minihře a měl by v inventáři (na lobby/spawnu minihry) knížku na kterou kdyby klikl pravým tlačítkem myši tak by se mu otevřelo menu s aktuálními achievementy, a byla by napsaná i odměna, menu s achievementy by mohl hráč otevřít i pomocí příkazu /achievementy, achievement by mohl vypadat například následovně:

Řezník  (Odměna: 250 coinů)                                                                                                                                                                                                   Zabij 5 prasat v minihře Survival

Shrnutí

Pomocí těhle achievementů by se mohli začít hrát více minihry, které se aktuálně moc nehrají (EggWars, KitPvP, Parkour, PvP, Castaway, Battlegrounds, ...)

Děkuji za pozornost, Gaara.                                                                                                                                                                          

adameks1
Sponzor++

1199 postů
436 reputace

IGN: adameks1
Od adameks1 » přes 6 let

@iGaara_ Dobrý nápad, ale Survival atd.. je Herní mód nikoli minihra ale OK :D

Najít hráče Email Facebook Twitter Instagram Steam YouTube Zpráva DC: adameks1#2614

👇👇👇

GhostClient_
Hráč

234 postů
76 reputace

IGN: Dxpa_
Od GhostClient_ » přes 6 let
@adameks1 Děkuji za odpověď

_Strejf_
Hráč

44 postů
9 reputace

IGN: _Strejf_
Od _Strejf_ » přes 6 let

Zdravím, ano, tento návrh sa mi páči a myslím, že by sa páčil aj ostaním hráčom už len kvôli tomu, že by sa im ľahšie zarábalo na určité veci. Napríklad na kitpvp by bolo jednoduchšie si zarobiť na lepší kit a tak by odpadly aj komentáre typu "Nie je to fér, máš lepší kit" a aj záchvaty hnevu hráčov s horším kitom kvôli tomu, že ich hráči s lepším kitom zabiju na pár ran.

xShinkii_
Hráč

16 postů
3 reputace

IGN: xShinkii_
Od xShinkii_ » přes 6 let

To zní jako dobrý nápad. Za mě je to ANO.

- Shinkii