Ne Vážně? • Minicraft.cz

HauntedNick
Hráč

6 postů
0 reputace

IGN: HauntedNick
Od HauntedNick » přes 7 let

Wow! Perfekt vracím se na cm za zeptání se buildera jestli je justin bieber mám ban na 3 dny, gg tohle vzdávám, a potom co mu tam hráč nadával že je jeblý nedostane nic, ne počkej hraju tam cca 15 min a mám víc banů než na cm + ZA NADÁVKU jako rlly? Hele tohle člověk těžko chápe ale jako vážně? Bonnie, měl by jsi si to srovnat v hlavě. Unban ani nechci pfff, proč tu hrát když za zeptání se mám ban na tři dny, ano moje otázka byla vcelku nevhodná ale ban? 

HauntedNick
Hráč

6 postů
0 reputace

Jestli je tohle tady normální pak jste nějaký perfekctionosti, (XD)

Teď fakt, za tohle může být ban?

Mr.Bonnie
Hráč

41 postů
24 reputace

IGN: _Bonnie_CZE_
Od Mr.Bonnie » přes 7 let

Zdravím, společně s dalšími jste odůvodňovali že 'jb' znamená jeblej. Tudíž jsem vás potrestal. A mimochodem, ten hráč byl také potrestán.

HauntedNick
Hráč

6 postů
0 reputace

Já nepsal nic s kamarádem Martin1997_ stavíme mapu na film a ž poté jsem se zapojil do konverzace a účelem tě bránit ovšem jsem v chatu viděl "jb = Justin Bieber".. tak nevím no 

A měl jsem taktéž zaplý p chat do doby než mě to začalo štvát že jsou v chatu kraviny..  Um, nemůžeš mě brát jako ostatní když jsem nic neudělal chápu že asi nesleduješ kdo všechno spamuje ale i tak já nic neprovedl ^^ Jen jsem se tě pak zeptal na otázku, jestli někdo odůvodňoval jb jako jeblý tak o tom nevím protože jsem stavěl (jak říkám ^^) minecraft mapu na film (na plotu)

1.7 Je zakázáno neslušné nebo neestetické vyjadřování a to jakýmkoli způsobem včetně herního nicku či staveb. Vulgarita je považována za vulgaritu i při jejím zacenzurování. V soukromých zprávách nemusí být trestná v případě, že není mířená na určitou osobu nebo skupinu. Justin Bieber není vulgarita

RandomJmeno
Operátor

2199 postů
1149 reputace

IGN: RandomJmeno
Od RandomJmeno » přes 7 let

Zdravím, na základě tvého logu jsem ti udělil unban.

Email: randomjmeno@minicraft.cz

Moje fakty o Minicraftu

Můj YouTube kanál

Můj Twitch

Můj Instagram

HauntedNick
Hráč

6 postů
0 reputace

Díky

HauntedNick
Hráč

6 postů
0 reputace

Díky, :)

Shuíík
Hráč

10 postů
8 reputace

IGN: Shuii_
Od Shuíík » přes 7 let

Dostal si unban od randomjmena jak už tu psal... tak bežkaj hrát :D

giphy.gifThere is always something left to love. And if you ain't learned that, you ain't learned nothing.giphy.gif

giphy.gif

HauntedNick
Hráč

6 postů
0 reputace

Um, já jsem četl že on mi udělal ban, XD 

Díky

TomasC
Sponzor++

1199 postů
813 reputace

IGN: TomasC
Od TomasC » přes 7 let

Zdravim,

záleží na kontextu, ale i přesto bych "jb" hned netrestal a maximálně bych se tě v chatu zeptal co tím chceš říci, ale bylo to unáhlené rozhodnutí z naší strany. Samozřejmě si s členem AT o tomto promluvim a za obtíže se ti omlouváme.

PS: Ikdyž by se Justin Bieber měl brát jako urážka :D