IGN: HauntedNick
Wow! Perfekt vracím se na cm za zeptání se buildera jestli je justin bieber mám ban na 3 dny, gg tohle vzdávám, a potom co mu tam hráč nadával že je jeblý nedostane nic, ne počkej hraju tam cca 15 min a mám víc banů než na cm + ZA NADÁVKU jako rlly? Hele tohle člověk těžko chápe ale jako vážně? Bonnie, měl by jsi si to srovnat v hlavě. Unban ani nechci pfff, proč tu hrát když za zeptání se mám ban na tři dny, ano moje otázka byla vcelku nevhodná ale ban?
Jestli je tohle tady normální pak jste nějaký perfekctionosti, (XD)
Teď fakt, za tohle může být ban?
Já nepsal nic s kamarádem Martin1997_ stavíme mapu na film a ž poté jsem se zapojil do konverzace a účelem tě bránit ovšem jsem v chatu viděl "jb = Justin Bieber".. tak nevím no
A měl jsem taktéž zaplý p chat do doby než mě to začalo štvát že jsou v chatu kraviny.. Um, nemůžeš mě brát jako ostatní když jsem nic neudělal chápu že asi nesleduješ kdo všechno spamuje ale i tak já nic neprovedl ^^ Jen jsem se tě pak zeptal na otázku, jestli někdo odůvodňoval jb jako jeblý tak o tom nevím protože jsem stavěl (jak říkám ^^) minecraft mapu na film (na plotu)
1.7 Je zakázáno neslušné nebo neestetické vyjadřování a to jakýmkoli způsobem včetně herního nicku či staveb. Vulgarita je považována za vulgaritu i při jejím zacenzurování. V soukromých zprávách nemusí být trestná v případě, že není mířená na určitou osobu nebo skupinu. Justin Bieber není vulgarita
IGN: RandomJmeno
Zdravím, na základě tvého logu jsem ti udělil unban.
Email: randomjmeno@minicraft.cz
IGN: TomasC
Zdravim,
záleží na kontextu, ale i přesto bych "jb" hned netrestal a maximálně bych se tě v chatu zeptal co tím chceš říci, ale bylo to unáhlené rozhodnutí z naší strany. Samozřejmě si s členem AT o tomto promluvim a za obtíže se ti omlouváme.
PS: Ikdyž by se Justin Bieber měl brát jako urážka :D