UB • Minicraft.cz

skycek
Hráč

3 postů
0 reputace

IGN: skydick
Od skycek » přes 7 let

Dostal jsem ban za svuj nick, že je prý nevhodný. Vim co mam v Nicku napsaný ale přijde mi že na to m nic špatnýho není. Je to v angličtině a ještě k to slovo je celkem běžný příjmení v Americe a UK. Nepobírám jak je možný že to někomu muže vadit.  Byůp by fajn kdyby mi někdo podrobněji vysvětlil co je na tom tak nevhodný. :)

ZoubkovySkritek
Sponzor++

333 postů
685 reputace

IGN: ZoubkovySkritek
Od ZoubkovySkritek » přes 7 let

Zdar :D

Podle pravidel je angličtina mezi povolenými jazyky, takže i na ní se vztahují pravidla. Sám jsi napsal, že víš, co to slovo znamená, takže nevím co tu hrotíš :D Navíc počítej s tím, že tady nejsme v Americe a hráči tu mají věkový průměr 12let ;)

Kdyby něco, tak piš a vysvětlíme ;D Hezký zbytek dne. 

discord | zoubek#0456

e-mail | zs@minicraft.cz

web | soukromá zpráva/profil

•ve hře | ADMIN ZoubkovySkritek

snejciik
Sponzor++

356 postů
180 reputace

IGN: snejciik
Od snejciik » přes 7 let

Zdravím, ano, používá se to, ale do hry to nepatří.

skycek
Hráč

3 postů
0 reputace

Od skycek » přes 7 let

To slovo se také překládá jako Detektiv :) . Tim pádem jsem se neprovinil nevhodným nickem. Má to víc významu a není nutnost že by to mělo pokaždý značilo to co myslíte vy. Napřiklad Clever dick znamená něo jako někdo vytrej nebo chytrák. :)

snejciik
Sponzor++

356 postů
180 reputace

IGN: snejciik
Od snejciik » přes 7 let

Jako ano, ale měl by se spíš vyjádřit @RoboPlay, ten ti dal ban.

skycek
Hráč

3 postů
0 reputace

Od skycek » přes 7 let

Taky na to čekám.

Mazzuleth
Sponzor++

887 postů
372 reputace

IGN: Mazzuleth
Od Mazzuleth » přes 7 let

Zdravím

Přímo "Dick" neznamená detektiv. Je to jenom zkrácenina toho slova. Ohledně toho jména, Dick se používá jako zdrobnělina od jména Richard.

Moralizujeme společnost

N13Y
Sponzor

97 postů
31 reputace

IGN: N13Y
Od N13Y » přes 7 let

Ahoj, áno, je to klasické meno v amerike, ale bohužial v SK/CZ nie. Pokiaľ chceš preniesť coiny alebo kity na novy nick (skydildo) tak napiš na info@minicraft.cz

+ N13Y