IGN: UltimateDragonCZ
Vlákno ,,Chyby členov AT" je zamčený, proto jsem musel založit další zbytečný topic. Absolutně nechápu Adame, cos tam předváděl a i když to často nedělám, souhlasím s Robem, protože aby jeden z nejvýše postavených a jeden z nejzskušenějších členů AT začal spamovat fotky pejsků do stížnosti defakto o něm je směšné i smutné zároveň. N13Y byl potrestán dobře a jeho post neměl nějaký velký potenciál, ale ani tak se jakákoliv stížnost nesmí znehodnocovat a zesměšňovat, i když se jedná zrovna o N13Yho.. Naprosto nechápu argumenty co tam Adam vyplodil a ještě víc mě zaráží, že jediný kdo mu na to něco napsal byl právě Robo. Copak už se nenajde nikdo, komu přijde, že by AT měl zachovávat alespoň navenek nějakou profesionalitu? Poslední dobou mě čím dál tím víc zaráží jednání některých jedinců a jsem rád, že to alespoň některým lidem není lhostejný.
PS: Teď mám štěňátka i na profilu a do doby co si nebudu moct smazat sám mě to tam bude zavazet, takže paráda, tohle se ti opravdu povedlo.
//EDIT: Adam: Nebudu řešit vyřešenou věc jen proto, že si N13Y myslí, i po tom, co jsem mu vše vysvětlil, že má ban neprávem. A bude si brečet u ostatních členů AT.
//Edit: Ultim: Já se tady ale vůbec nezmiňuju o nifrym, ale o tom jak si tam začal nesmyslně spamovat psy a vymlouvat se na uklidňovací metodu.
//EDIT: Adam: A jaký byl tedy smysl toho vlákna?
IGN: TramvajTatraT3
Zdravím, k tomuto tématu by jsem se chtěl též vyjádřit.
Za tu dobu, co hraji na minicraftu, jsem nezažil ještě takto špatný AdminTeam, který do příspěvků vkládal různé obrázky psů.
Je to smutné, co se děje. Měl jsem Adama za jednoho z nejlepších a nejzkušenějších členů AT.
A tím, že začal do stížnosti spamovat obrázky psů, mě fakt zklmal.
Nechápu, o co mu jde.. Vím, že oni dva spolu nemají dobré vztahy, ale toto nemusel dělat.
Myslím, že se AdminTeam na minicraftu stále zhoršuje a dovoluje si na co si vzopomenou. (Nemyslím všechny členy.)
Saff by měl něco udělat, ale je to na něm. Myslím si, že pokud s tím NIC nebude pro to dělat, za chvilku tu bude i Moderátor vyšší jak majitel.
Děkuji, ItzOndra_
//EDIT: @Adam653 Zklamal jsi mě, opravdu.
//EDIT: @ItzOndra_ Budu si stát za tím, co jsem řekl a udělal, a to i když třeba dostanu padáka z AT!
Tak zase pozor, samozřejmě máš právo na názor, ale AT je teď na tom momentálně naopak snad nejlépe, konečně máme posily v BT, noví moderátoři mají dobrou úroveň (mnohdy jednají lépe než samotní Helpeři) a vedení je teď rozhodně taky dobře postavené. Kdyby se to samé stalo před rokem (N13Yho stížnost v takovémhle měřítku) bylo by to rozhodně horší a rozhodně by nedošlo k tomu, co udělal Robo. A zklamat tě sice mohl, ale dle mého je toto spíše kvůli osobnímu životu, do kterého nevidíme a i přestože by to hráči neměli odnášet, tak k tomu bohužel došlo, ale koneckonců, N13Y je expert na provokování a ban byl oprávněný, takže jediné co teď můžeme řešit je, aby AT jednal na úrovni, protože reprezentace a alespoň částečný respekt ze strany AT rozhodně je potřeba.
Ultim
IGN: Adam653
Abych se k tomuto "znovu" vyjádřil.
Celé vlákno i problém byl vyřešen v AT chatu, i s N13Y na Lobby, než mu byl udělen ban. Všechny bany jsou oprávněné. Ohledně "fotek psů", které nejspíše vadí hodně lidem, kteří nemají smysl pro humor v naprosto nesmyslém vláknu plném blbostí. Fotografie pejsků jsou "oddechový post", ke kterému projevil náklonnost i TomasC, v AT chatu. Za tím co jsem řekl a udělal si stojím, a nehodnám nic odvolávat jen proto, že si někdo myslí, že to je špatné.
Vyřešeno, není nutné další řešení.
⬐ ⟵⟵⟵-- ⤂⤃ -- ⟶⟶⟶ ⬎
➳ 𝓟𝓻𝓸𝓯𝓲𝓵
➳ 𝓔𝓶𝓪𝓲𝓵 : 𝚊𝚍𝚊𝚖𝟼𝟻𝟹@𝚖𝚒𝚗𝚒𝚌𝚛𝚊𝚏𝚝.𝚌𝚣
⬑ ⟵⟵⟵-- ⤂⤃ -- ⟶⟶⟶ ⬎
Já nepopírám že to vlákno bylo nesmysl, ale ty máš kromě řešení v soukromu i nějakou reprezentativní hodnotu a docela vtipný fakt je, že se teď oháníš Tomem, když ho předtím nějakým způsobem nemusíš. Já smysl pro humor mám, ale tohle mi teda fakt vtipný nepřijde. To, žes to viděl někde na YTB a přišlo ti to ,,vtipné" neznamená, že to začneš spamovat na forum. Pochybuju o tom, žes chtěl udělat nějaký oddych uprostřed toho flamewaru, spíš si chtěl být humorníček... To, jestli to budu chtít řešit dál nějakýma primitivníma stížnostma asi úplně není na tobě, takže uvidím, jak budu jednat dál, když ve tvém chování nevidíš problém. :)
IGN: Bia24
Zdravím,
pokud toto chcete dál řešit tak v soukromých zprávách, prosím. Osobně se k tomuto opravdu nebudu vyjadřovat.
Uzavírám toto vlákno.
Email: Bia24@minicraft.cz
Discord: Asani /Na Minicraft discordu jako Bia/
Run away, and don't forget.