CHYBY ČLENOV AT. • Minicraft.cz

N13Y
Sponzor

97 postů
31 reputace

IGN: N13Y
Od N13Y » přes 7 let

Povinnosti členov AT

Chcel by som upozorniť na aktuálne upozaďovanie substančných metód a povinností členov admin teamu. 

"7.1 Každý člen Admin Teamu je povinen spravedlivě vyřešit problém na který má dostatečná oprávnění. "

Ano, to znamená, že moderátori by mali ostať moderátormi, a dávať pozor na vyhrážky a nadávky v chate. Naopak by nemali robiť svoju gobálne oblúbenú činnosť, čož je práca admina, najvyššej hodnosti, ktorú si možno vyslúžiť. Častokrát neskúsený moderátori riešia zložité porušovanie pravidiel na vyššej úrovni, ako je ich.

"7.2 Člen AT nesmí zneužívat své postavení vůči ostatním hráčům. "

Ano, týmto chcem upozorniť nato, že členi AT by mali byť spravodlivý ku všetkým, bez ohľadu nato či sú kamoši, alebo či člena AT niekdo podplatil. To znamená, že keď ja poviem nadávku mám mute na 2 hodiny. Keď príde kamoš nejakého člena AT a povie tú istú nadávku dostane iba warn. Jak je to možné? neviem.. A tiež chcem upozorniť na to, že niektory členi AT svojim kamošom dávajú špeciálne itemy, ktoré keď drží niekdo iný tvária sa ako normálny meč, ale ked ho chytí adminov kamoš, je to nejaky op sword, ktoré sú ZAKÁZANÉ.

"7.3 Člen AT má zakázáno dávat hráčům jakékoli výhody, itemy, herní měnu apod, pokud k tomu nemá pádný důvod (např. výhra v eventu). Pokud se tak stane, hráč je povinen tuto skutečnost neprodleně nahlásit. "

Ano, toto sa bohužial tiež deje, a tiež som nato narazil aj v minulom bode. Nič viac ktomu nepoviem.

"7.4 Člen AT je povinen schraňovat důkazy k uděleným trestům po potřebnou dobu. Vyjímkou jsou tresty kratší, než 3 dny."

Toto neni až tak strašnou vecou, ale áno, stáva sa že sa potom musia dávať veci vyťahovať z server logu, a tým zatažovať saffa. (Väčšinou BUILDERI)

"7.5 Člen AT není povinen řešit problémy starší jak 30 dní, pokud se nejedná o chybu serveru apod. "

Častokrát hráč vyfotí niekoho pri porušovaní pravidiel. Jedna vec je že sa mu nechce to hneď niekomu poslať, čo ajtak neni jeho povinnosť. A druhá vec je, že potom s tým otravuje členov AT, ale väčšinou sa vyhovie, veď kdo by nechcel dať ban??

"7.6 Pokud hráč nabyl trestu a myslí si, že mu byl udělen neprávem, má právo to nahlásit prostřednictvím fóra či emailu / Skype člena AT, který mu trest udělil. "

Ano, toto je jedna z vecí, kôli ktorým som toto vlákno vytváral. Dnes je kontakt s členmi AT na veľmi zlej úrovni, keď rátame stím, že každý člen AT má niekoľko spôsobov, ako ho kontaktovať. Ale bohužial je vysoká šanca, že sa vyskitne takýto faktor: člen AT má súkromý (napr.: Skype, Email) a nieje kompatibilný ho hráčovi dať. Potom sa zasa pridáva práca saffovi, a musí robiť spackanú prácu po častokrát neskúsených členoch AT. A preto by som veľmi rád zaviedol "TREAINEE" rank. Je to rank hráča, ktorý postúpil v nábore, a predovšetkým také otestovanie, ako to bude vyzerať, keď bude v nasadeni.

"7.7 Člen AT nesmí svůj účet předat nebo vypůjčit jiné osobě. "

K tomuto sa vyjadrím len veľmi krátko. Nieraz sa stalo, že člen AT vypožičal svoj účet bratovi. Jak len na chvíľu, tak na niekoľko dní, aby ho "zastupoval".

"7.8 Členství v AT nelze zakoupit. "

Okej, myslím že toto vedia všetci, ale vyjadrím sa k podobnému javu, ktorý sa stal v súčastnom nábore. Kedže ide o nábor na buildera, prihlášky hodnotí 7 builderov. Z toho boli inaktívny dvaja až traja, takže to ostáva na štyroch ľudoch, čož je málo. Bohužial vznilka situácia, že builderi majú svoju "Kamošku" ktorá nestavia mapy pre server, ale stavia sútaže skinov na FC. Na BC ani nevkročí, pokiaľ nemá postaviť "mapu" no ani by som to nenazval mapou na nábor. Takže vznikla situácia, že ona postúpila v nábore ďalej so svojou stavbou o veľkosti 20x20x10 blockov, čo je nehorázne málo oproti konkurentom. Len zoberte to, že X ľudí postavilo omnoho krajšie stavby, o veľkosti celej parcely (256x256 blockov) a natrápili sa nanich omnoho viac. A to som ešte nespomenul že pravidelne hrávajú na BC s stavajú pre server. Ale.. veď všetkých zamietneme, ani sme sa nepozreli na ich stavby, ale to je nám jedno, a vyhrá naša kamoška... Prosťe.. nemám slov. Proti tejto situácii by mali nábor hodnotiť všetci členi AT. Je jedno, či to je prihláška na buildera alebo na helpera, stavby by mal hodnotiť väčší počet ľudí, aby sa predišlo takýmto nehanebným a čiste demoralizujúcim situáciám.

"7.9 Post "Helper" a "Helper+" má povinnost řešit reporty přicházející ze všech částí serveru. Pokud k vyřešení přestupku, ke kterému došlo nemá dostatečná oprávnění, tak jej musí předat buď jinému členu AT nebo odkázat hráče na fórum serveru nebo email info@minicraft.cz"

Niekoľkonásobne helperi zneužili situáciu, a hráča nehal tak, pretože nemali práva to riešiť, a mnoho ľudí tím predišlo zaslúženému trestu.

"7.10 Každý člen AT má povinnost informovat hráče o novinách na serveru, které mohou být pro ně užitečné nebo zajímavé. Jejich přehled je v changelogu na webu."

Toto je tiež zdánlivo nepodstatná, ale extrémne porušovaná vec. Niektorý členi AT sú proste lenivý, alebo skrátka sa im nechce hráča informovať, ako čo funguje, a čo je nové, čo prispieva k odrádzaní hráčov hrať na tomto servere, keď je aj mnoho iných serverov, a majú OMNOHO LEPŠÍCH ČLENOV AT.

"7.11 Každý člen AT je povinen sledovat v rámci svých možností všechny části serveru."

Toto je asi jedna z najporušovanejších vecí. Opíšem situáciu. Tretina admin teamu je online, a z toho 2 tretiny sedia ako kvočky na FunCreative a nič nerobia. Presne toto je chyba. Niežeby sa išli pozrieť na EggWars, ani sa nedotknú BattleGrounds, nie, oni tam sedia a nič nerobia. Potom iba dávajú prácu hráčom, aby nahlašovali porušenie pravidiel, a saffovi, aby tieto dôkazy spracoval, a hráča potrestal.

"7.12 Pokud člen AT počítá s tím, že bude déle jak 20 minut AFK, tak je povinen se předem odpojit."

Toto je síce nezávažná vec, ale tiež má svoj podiel. Veľká časť A-TEAMU AFKuje dlhé ćasy na creative serveroch, a potom im hráči posielaju dôkazy na porušovanie pravidiel s tým že to vyrieši. No nestane sa tak. Kedže je člen AT AFK, nič sa nestane, a hráč porušujúci pravidlá ich môže porušovať aj naďalej.

"7.13 Člen AT s postem "Builder" je povinen v rámci svých schopností přispívat svými stavbami, které jsou určené pro server."

Myslím že tento bod ani neni tak potrebné spomínať, ale predsa sa stáva.. Že sa niekdo na BC hrá s FNAF panáčikmi a nestavia jak by mal. A druhá vec je že je na FC a plní povinnosti člena AT s rankom HELPER. Áno, tento komentár je možno prehnaný ale určite stojí za svojim.

"7.14 Člen AT má právo jakéhokoli hráče sledovat bez předchozího upozornění."

Nejdem sa vyjadriť konkrétne k tomuto, ale k faktoru, že častokrát sa člen AT uzavre tým, že sa tvári že sleduje hráča, pod zámienkou, že bude mať kľud, a bude si môcť riešiť svoje veci. No prosím, takto to nefunguje, keď nemáte ochotu pomáhať hráčom, od čoho AT je, rovno odídťe.

"7.15 Pokud jsou členům AT sděleny jakékoli informace, které nejsou na serveru veřejné, mají zakázáno je sdělit komukoli jinému."

Áno, veľa krát sa stalo že mi člen AT vyzradil niečo, čo nemal, a to je zakázané. Tým pádom by mal byť okamžite vyradený z funkcie.

"7.16 V případě, že člen AT žádost o unban zamítne nebo přijme, tak má povinnost uvést v komentáři důvod k učinění (v případě, že je k trestu nutný důkaz, tak i ten)."

Eh, ďalší bod, ktorý je tentokrát primárny k založeniu tohoto vlákna. Okej, dostal som ban. Tak požiadam o UB, veď aspoň zistím začo mi bol udelený ban. Ale.. po zamietnutí žiadosti nedostanem ŽIADNU informáciu, aj keď v žiadosti dôkladne žiadam o pridelenie dôkazu, napríklad do súkromných správ. Toto sa nedá nazvať inak ako aroganciou, niekedy slabším egoizmom.

"7.17 Každý člen je povinen na svém profilu na webové prezentaci serveru uvést buď svůj reálný věk nebo ho mít nastavený jako skrytý. U bydliště musí být uvedené reálné město nebo stát, kde daný člen pobývá."

No, k tomuto sa opäť nebudem nejak extra vyjadrovať, ale upozorňujem nato, že členi AT majú častokrát vyplnení falošné informácie. Jedna vec je keď niekoho poznám v realite a viem kde býva a koľko má rokov, a druhá vec je že v profile túto informáciu nahradil falzifikátom, ktorý má častokrát pre hráčov dezorientačné účinky. Aby ste pochopili, hráč napríklad na Ts3 chce s helperom riešiť ban, ale chce ho riešiť s niekym, kdo je mu rovnocenný, má podobný hlas a je asi rovnako starý. A tiež pripomínam že načo máte v Ts3 čakárnu keď do nej helperi ani nevkročia... A zasa dalšia vec, ľudia nemôžu riešiť veci s členom AT, ktorého sa to týka, ale opäť musia zatažovať saffa aby to s nimi riešil.

"7.18 Členové AT nesmí banovat nebo jinak trestat další členy AT."

Ano, je to pravidlo, ktoré sice je dobré, ale v tom prípade by členi AT nemali porušovať iné pravidlá

Napríklad --> člen AT sa mi vyhrážal slovom "Spratok" a myslím že to neni povolené, no vtedy som si myslel že hej, keď mi to môže povedať on, tak aj ja. No potrestal iba mňa... aj keď spravil to isté, a ešte vo väčšej miere, a mierené na moju osobu.

To je všetko, ďakujem za prečítanie, a dúfam že sa poučíte, pretože každé jedno pravidlo už bolo porušené :) Takže nehľaďte na hráčov a netrestajte ich za maličkosti a somariny, ale pozrite sa na seba.    by N13Y

3Y

+ N13Y

Adam653
Sponzor++

909 postů
668 reputace

IGN: Adam653
Od Adam653 » přes 7 let

Zdravím, zde máš důvody tvého banu:

•   Otravování s UB na TS3, i když jsem ti již řekl, že ti ho nedám (Varoval jsem tě, 3x,  ať do těch roomek pro pohovory nechodíš, ban ti dal správce TS)
  • Lehké nadávky na AT
  • Hádka s AT

Řekl jsem ti, že jsi spratek. Za tímto si stojím, tvé chování je příšerné.                

S pozdravem krásného dne,

Adam653

⬐          ⟵⟵⟵-- ⤂⤃ -- ⟶⟶⟶          ⬎

➳                      𝓟𝓻𝓸𝓯𝓲𝓵

➳   𝓔𝓶𝓪𝓲𝓵 : 𝚊𝚍𝚊𝚖𝟼𝟻𝟹@𝚖𝚒𝚗𝚒𝚌𝚛𝚊𝚏𝚝.𝚌𝚣

⬑           ⟵⟵⟵-- ⤂⤃ -- ⟶⟶⟶         ⬎

TomasC
Sponzor++

1199 postů
813 reputace

IGN: TomasC
Od TomasC » přes 7 let

Zdravim,

pěkně okomentovaná citace možná bys jednou mohl vydat i knihu, ale když už ses do toho dal nechtěl bys rovnou ukázat názor i na ostatní pravidla ? Taky tomu chybí pointa a nějaká myšlenka, to že jsi rozhořčen kvůli tvému zabanování, tak tato věc určitě tvůj problém nevyřeší. Už z první věty je to spíš jen brak, který se snaží jen zkritizovat system AT. Sice je hezký, že vidíš "velký" problém v AT, ale očividně podle slov (z první věty dál jsem to nečetl), které udáváš nejsi vůbec schopen udělat sebekritiku a pohlédnout na svoji osobu. Trestů na tvé jméno přibývá a očividně hledáš chybu u ostatních.

PS: Příště tam dej větší písmo málem jsem ten nadpis přehlédl.

N13Y
Sponzor

97 postů
31 reputace

Od N13Y » přes 7 let

Eh, TomasC konkrétne teba sa to absolútne netýka, ale dik za nápad a tvoj čas.

Myslím že na hráčov sa tlačí viac než dosť a mohli by sa vzpametať aj niektorý (väčšina) členov AT.

Bol by som mile rád keby sa vyjadril aj @saffers

Dik

-N13Y

+ N13Y

Bia24
Sponzor++

123 postů
178 reputace

IGN: Bia24
Od Bia24 » přes 7 let

Zdravím, osobně si myslím že by jsi se měl uklidnit a to okamžitě. Jediné co v tomto příspěvku vidím je snůška nesmyslů a okopírované pravidla. Nádherně jsi zde ukázal svojí inteligenci a vlastně jen zkritizoval pravidla pro členy AT. Upřímně, některé komentáře byli zajímavé, jiné k pláči. Můj dojem z toho všeho je, že jsi jen malý kluk co si myslí, že dostane všechno. Bohužel pro tebe, život je svině a nedostaneš všechno. Ukázal jsi, že když ti něco nejde, či něco nedostaneš tak řveš na ostatní a nezamyslíš se nad sebou. Než zase napíšeš něco takového tak se zkus nad sebou zamyslet.

ReineBia

Email: Bia24@minicraft.cz

Discord: Asani /Na Minicraft discordu jako Bia/

Run away, and don't forget.

Adam653
Sponzor++

909 postů
668 reputace

IGN: Adam653
Od Adam653 » přes 7 let

Co je vlastně smyslem této "věci"?. Nebo jak tomu lze říkat.

⬐          ⟵⟵⟵-- ⤂⤃ -- ⟶⟶⟶          ⬎

➳                      𝓟𝓻𝓸𝓯𝓲𝓵

➳   𝓔𝓶𝓪𝓲𝓵 : 𝚊𝚍𝚊𝚖𝟼𝟻𝟹@𝚖𝚒𝚗𝚒𝚌𝚛𝚊𝚏𝚝.𝚌𝚣

⬑           ⟵⟵⟵-- ⤂⤃ -- ⟶⟶⟶         ⬎

Szyho
Hráč

66 postů
56 reputace

IGN: Szyho
Od Szyho » přes 7 let

Zdravím, sice nejsem nějaká velká osůbka na minicraftu, ale rád bych se vyjádřil.

Nevím, co si zřejmě myslíš, připadáš mi jako obyčejný rich kid, asi jsi myslíš, že ti život přinese vše, ale tak to není. Možná sis danou chvíli myslel, že ti všichni odpustí a že všichni ti budou poddaní, ale takto to nefunguje. Jsem rád že jsi byl potrestaný, a podle mě to je málo, jelikož tvůj případ by jsi zasloužil víc než trest.

Toto byla moje slova k dané situaci.

N13Y
Sponzor

97 postů
31 reputace

Od N13Y » přes 7 let

Oke, asi ste to trocha dosť zle pochopile, neřvu na vás a vše vás mám rád rovnaku. Nevybíram si své "favority" ale jen se snažím zlepšit váš server. Stále se tlačí na hráče, ale cotak sa pozrieť sami na seba. Keď si dokopy prečítam všetky komentáre k tomuto vláknu, (jasneže okrem tých rozumných) tak si môžem len pomyslieť že ste banda úbožiakov a vylievate si svoj rozbitý život na hráčoch, ktorý sa snažia pomôcť. Možno to tak nevnímate ale ja som to narozdiel odvás tak myslel. Nemám k tomu viac slov, a prepáčte zato že som napísal, čo si o tom myslim. Ale tu ide oto, že sa ukáže nielen názor vás, ale názory vśetkých, pretože možno máte viac práv a môžete banovať. Ale stále ste obyčajný hráči tak ako ja.

+ N13Y

N13Y
Sponzor

97 postů
31 reputace

Od N13Y » přes 7 let

A láskavo neh sa prihlási ten kdo zmenil ten názov okej?

Asi to bola biuška.

A tej sa to ale sakra týka. Nechcem ti nejak uškodiť. A ani nikomu z AT.

+ N13Y

N13Y
Sponzor

97 postů
31 reputace

Od N13Y » přes 7 let

Eh

+ N13Y