Coiny za minihry • Minicraft.cz

Tyrby
VIP

18 postů
1 reputace

IGN: tyrby
Od Tyrby » přes 7 let

Zdravím,

tento server má mnoho věcí, které zas nemají jiné servery, ale to platí i v opačném případě, tedy Minicraft nemá to co ostatní servery..

Ať si zahraju jakoukoliv minihru, kromě Parkouru, NEDOSTANU ani jeden coin.. a přitom když se zeptám člena AT jak si získat coiny, tak jedna z možností je hrát minihry..

PŘ.  

• Za výhru v Murderovi + 20 coinů
  • Za výhru v BattleGrounds + 50 coinů

Nebo by mohlo bát přidané, že na KitPvP by byl každý týden ScoreBoarder a hráč, který by měl nejvíc killů by dostal + 100 coinů

atd. atd.

Chápu, že na Survivalu, normal PVP, Creativech nedostanu coiny ano to je v pořádku, ale v minihrách kde to jde, by to bylo dobré.. Žádám tedy o to aby to bylo přidané..

Děkuji, tyrby

Email : nepovím !

Info o mně : zeptej se mě osobně ! angel

mistr140
Sponzor++

132 postů
40 reputace

IGN: mistr140
Od mistr140 » přes 7 let

bylo by pak moc coinu hrači by tohovyuživaly skus střeba eggwars

Email

Tyrby
VIP

18 postů
1 reputace

IGN: tyrby
Od Tyrby » přes 7 let
Zdravím mistr, takže tím chceš říci že nechceš aby za minihry byly coiny ?? A navíc čeho se na tom dá zneužívat, bylo by to celkově lepší pro server, minihry by byly více hraný.. Je to také jeden z důvodů proč hráči přestávají hrát na Minicraftu, ja se jim nedivím.. Vím, je těžký se starat o server když toho máš hodně ve škole, ale když už se Saff pro server.rozhodl, musí do toho něco dávat.. Vím je to těžký.. Ale bylo by dobré kdyby ty coiny zato byly

Email : nepovím !

Info o mně : zeptej se mě osobně ! angel

N13Y
Sponzor

97 postů
31 reputace

IGN: N13Y
Od N13Y » přes 7 let

@saffers

+ N13Y