Varování a nadávky • Minicraft.cz

!!_MrDandysCZ_!!
Sponzor

4 postů
0 reputace

IGN: Ondridlo
Od !!_MrDandysCZ_!! » přes 7 let

Dobrý večer.

Dnes tak ve 20:20 jsem byl varován, protože jsem do msg napsal sprosté slovo. Myslel jsem, že soukromá zpráva je od toho, aby to nikdo nečetl! Chápu, že v pravidlech je napsáno, nebýt vulgární. Ale číst mé msg A-Tema vážně nemusí. V msg si píšu o okrádání hráčů kvuli jednomu hráči, který nabízí férovou aukci o kóje samozřejmě plné bordelu. Ovšem tam má kamaráda, který přihazuje a jen natahuje cenu. Když v msg napíšu že jsou to kokoti, ano je to vulgární, ale od čeho je to soukromá zpráva? Proč je tam potom to soukromá, když si to moderátor přečte a následně udělí varování?

Ještě mám jeden případ, kdy jsem dostal varování. Ano, psal jsem do chatu. Napíšu jen dvě první písmena, zbytek zacenzuruju a hned varování? 

Tak tohle si s prominutím páni moderátoři strčte do hajzlu. DÍKY ! 

FrozenGame
Sponzor

105 postů
11 reputace

IGN: FrozenGame
Od FrozenGame » přes 7 let

Ano, soukromá zpráva by měla být mezi pouze dvěmi hráči. Ovšem na serveru jsou zakázány nadávky. Je to dobré i špatné, že do těchto zpráv vidí admini. Kdyby do nich neviděli, tak si tam mohou hráči nadávat jak chtějí a nikdo by je za to nepotrestal. Ano, samozřejmě by se to dalo vyscreenovat a dát na forum, ale to každý neumí. Kdyby admini do /msg neviděli, tak by pravidla zakazující vulgaritu, urážky atd.. neměly smysl. Na druhou stranu je ale blbý, že se tomu říká soukromá zpráva, protože to moc soukromé není. Tak jasně, hráči si tam často moc soukromé věci nepíšou, ale občas ano a i mně je to občas nepříjemné vědět, že to admini vidí. S těmi aukcemi je to pravda, startovací cena byla 500k a říkali, že jsou tam věci do 100k. 

Nadávky jsou zakázané, takže pochopitelně i v /msg. Takže to varování za to slovo na k není nic špatného, buď rád, že to nebyl ban..

O tom druhém případu nevím, nebo jsem si toho alespoň nevšiml.

Také dávej bacha, jak se ke členům A-Teamu vyjadřuješ (myslím ten poslední řádek)

Neber toto nijak špatně, částečně s tebou souhlasím.

!!_MrDandysCZ_!!
Sponzor

4 postů
0 reputace

Neurazil a díky za souhlas. 

Za tu poslední řádku se předem adminům omlouvám, ale v tu chvíli jsem nedokázal napsat nic lepšího, ale soukromá zpráva je soukromá zpráva, ne jen soukromá s omezením. 

Chápu, že by se sz začala zneužívat, ale když se bavím o ,,okrádání,, čekal bych, že raději bude řešeno to a ne nadávky, obzvlášť, když si to admin celou dobu čte, ale okrádání na nabízených ,,férových,, aukcích neřeší. Ale dobrá. To varování chápu.

V budoucnu jsem měl v plánu stát se na serveru Sponzorem++, ale nevím nevím. No, snad se tak brzy stane a ještě jednou se omlovám admin týmu za veškeré nadávky vůči nim i ostatním hráčům na serveru.

DÍKY 

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

IGN: PolakJack
Od PolakJack » přes 7 let

Nazdar,

hneď prvú vec, na ktorú by som ťa rád upozornil je tá, aby si neriešil svoje problémy s horúcou hlavou, viď. posledný riadok tvojho postu. V takýchto prípadoch je lepšie si 2-krát premyslieť, čo napíšeš, aby si si to zbytočne nezhoršil. 

Prejdem k podstate topiku. Do msg vidí AT len z dôvodu, aby trestal také správy, v ktorých sa hráči navzájom alebo jeden druhého urážajú, prípadný spam. Inak sa na msg ako súkromné správy dvoch hráčov nemá klásť dôraz. Nikoho z nás nie je do toho, čo si hráči píšu v msg, strácajú tým súkromie a to nie je dobre. Aj v banovacom poriadku je napísané, že máme vulgarity ignorovať v prípadoch, kde žiadnej strane nadávky nevadia, alebo sa navzájom neurážajú. To varovanie od @ForeverNobody ber ako také upozornenie, že bolo dobré sa v tom momente upokojiť, inak by do msg vôbec v takýchto prípadoch zasahovať nemal. Myslím, že keď si to FN uvedomí tak to znova trestať nebude.

E-mail: polakjack@minicraft.cz

!!_MrDandysCZ_!!
Sponzor

4 postů
0 reputace

Ano, co jsem napsal jsem si uvědomil, ale pozdě a proto se znovu omlouvám.

Prostě jsem v dobu psaní tohoto topicu byl tak trochu právem naštvanej a tak jsem napsal to co jsem napsal.