Jarní event o hodnotné ceny • Minicraft.cz

saffers
Majitel

5697 postů
7902 reputace

IGN: saffers
Od saffers » přes 7 let

JARNÍ EVENT

Zdravím, po delší době tu máme další velký event o hodnotné ceny. Bude se soutěžit o to, kdo bude mít na serveru nejvíce doporučených kamarádů. Každý tvůj kamarád poté na serveru zadá tvé referenční číslo a oba navíc obdržíte body za které si můžete oba vyzvednout odměnu ve hře.

Systém doporučení je dostupný na hlavním lobby.

Příkazy k systému doporučení:

• /doporucuji - otevře menu systému Doporučení
  • /doporuceni code - ukáže tvůj kód
  • /doporuceni <kód> - tento příkaz zadá tvůj kamarád, aby se zapsal k tvým doporučením
  • /doporuceni info - zobrazé tvé informace o doporučeních

Trvání eventu: event bude probíhat do 31.5.2018 23:59

Jak se přihlásím: do eventu jsou automaticky zapojeni všichni hráči, kteří využijí systém doporučení

Pravidla eventu:

• výhra bude přidělena hráči, který bude mít nejvíce bodů (nebo tomu, koho daný hráč určí)
  • Admin Team se eventu neúčastní
  • je zakázáno získávání bodů pomocí několika vlastních účtů, v opačném případě bude hráč diskvalifikován ze soutěže
  • oznámení o předání výhry bude danému hráči oznámeno emailem nebo na jeho účet na webu 
  • je zakázáno příkaz nebo svůj kód propagovat prostřenicvím veřejného chatu nebo jiných globálních prostředků na serveru

Odměny

1. místo

2. místo

3. místo

4. místo

5. místo

6. místo

7. místo

8. místo

9. místo

10. místo

11. - 25. místo

• 2 500 coins
  • $10.000 na Survivalu, TechnicSurvivalu, Skyblocku a Castaway

Podmínky předání výher

• výhra bude přidělena hráči, který bude mít nejvíce bodů (nebo tomu, koho daný hráč určí)
  • fyzické produkty do soutěže věnoval obchod NeonShop.cz a zpracovávání osobních údajů se řídí jejich obchodními podmínkami
  • vyhrazujeme si právo výhry změnit či zrušit bez předchozího upozornění
  • doručení placek Minicraft zajistí obchod NeonShop.cz spolu s výhrou
  • Steam klíče budou zaslány emailem výherci po vyhlášení soutěže
  • na výhry v soutěžích není ze zákona poskytována žádná záruka
  • výhry nelze vyměnit za peněžní částku a nelze je vymáhat soudní nebo právní cestou
  • Steam klíče je možné uplatnit pouze ve službě Steam, hru, kterou získáte nijak neovlivníme a nelze ji ani vyměnit za jinou

E-mail     Facebook     Twitter     Instagram     YouTube     Zpráva

adameks1
Sponzor++

1199 postů
436 reputace

IGN: adameks1
Od adameks1 » přes 7 let

Přeji všem hodně štěstí smiley

Najít hráče Email Facebook Twitter Instagram Steam YouTube Zpráva DC: adameks1#2614

👇👇👇

Shuíík
Hráč

10 postů
8 reputace

IGN: Shuii_
Od Shuíík » přes 7 let

Zdravím >.> Chtěla bych sem dát screen jenom jestli se to nepočítá jako podvod >.>

https://ctrlv.cz/4gLR

giphy.gifThere is always something left to love. And if you ain't learned that, you ain't learned nothing.giphy.gif

giphy.gif

Felixidk
Sponzor++

92 postů
86 reputace

IGN: mnauu
Od Felixidk » přes 7 let

Dobrý den, 

hráčce jsem už odpovídal v herním chatu.

ahoj:)

Tyrby
VIP

18 postů
1 reputace

IGN: tyrby
Od Tyrby » přes 7 let

§8 je zakázáno příkaz nebo svůj kód propagovat prostřenicvím veřejného chatu nebo jiných globálních prostředků na serveru

Asi si bude stěžovat na mě více hráčů, tak se vyjádřím sám..

Před týdnem a půl jsem si tenhle ticket četl, celý jsem si to pečlivě přečetl a nenašel jsem, že je to zakázané, jsem třeba slepý a nevšiml jsem si toho, možná jsem nato zapomněl že jsem to četl.. Navíc moderátorovy @BabyPolak to očividně také nevadilo, psali si do chatu toto minimálně 3 hráči a nikoho nepotrestal ani nenapsal, že je to zakázané -> takže jsem měl zato že se to smí.

Nejsem také jediný kdo toto udělal našel jsem za posledních 3 dnů minimálně 9 lidí, ale nebudu je zde zveřejňovat ( také proto že si nick nepamatuji )

Nevím jestli se pravidla dopisovali/ upravovali.. Ale pravidlo jsem nenašel.

Předem se tedy omlouvám všem a trest si klidně odpykám..

Díky, tyrby

Email : nepovím !

Info o mně : zeptej se mě osobně ! angel

Szyho
Hráč

66 postů
56 reputace

IGN: Szyho
Od Szyho » přes 7 let

Nepřeju štěstí, přeju výhru těm, co nežebrali různe po serverech o hlas, ale ti co mají kámoše který si sami zažádali, ale takto to nebude.

TomasC
Sponzor++

1199 postů
813 reputace

IGN: TomasC
Od TomasC » přes 7 let

Zdravim,

tak jsi v tom případě asi slepý, protože to máš jako úplně poslední větu. Zda tě saff diskvalifikuje to je už otázka na něm.

je zakázáno příkaz nebo svůj kód propagovat prostřenicvím veřejného chatu nebo jiných globálních prostředků na serveru

To, že je vás mnohem více hráčů, kteří toho zneužívají jsem si naprosto vědom, zda si to uvědomuje i saffers to bohužel nevim.

RE: Poté co hráč upravil příspěvek výše, tak některé věty už neplatí. Dále jen pro upřesnění, členové AT vás za toto trestat ani nemohou, je to váš problém, že neumíte číst nebo naschvál přehlížíte věty. Budete jen diskvalifikováni.

adameks1
Sponzor++

1199 postů
436 reputace

IGN: adameks1
Od adameks1 » přes 6 let

sorry že otravuju ale

chtěl bych se zeptat Jestli je NeonShop.cz jen Eshop nebo jestli má i kamennou prodejnu

Najít hráče Email Facebook Twitter Instagram Steam YouTube Zpráva DC: adameks1#2614

👇👇👇