Zdravím o 14:35 som dostal ban za cheating a pritom nič nemám som čistý. Za to že na neho skáčem a dám mu hit za to som dostal ban. A potom si dal Helper got ja som ho udieral že či neni lag alebo niečo a potom ban. Zabanoval ma Helper MrLemonCZ na kitpvp dúfam že sa to vyrieši. Len pre informáciu 4 roky hrám minecraft a okolo 2 roky chodím trénovať pvp takže si myslím že už poznám rôzne triky. http://imgup.cz/image/bsf [ Kludne prestanem chodiť na Kitpvp len aby som nedostal Ďalší ban za cheaty ... Len tak za nič.
( Sry za gramatiku.)
By GraphicRabbit.
IGN: MrLemonCZ
Zdravím, nevím proč si vybral zrovna tuto sekci ale dobře. Ban byl zcela právem. Skákal si vždy, když si hitl - criticals. Pak už to hitování 2 hráče zároven. Bojujete tři ale stíháš je hitovat? Nevím jestli máš minimapu nebo tak něco ale jak se k tobě přiblížil hráč ze zadu, tak si se hned otočil a hitl ho jako první. To ,,got" byl gamemode 1. Dávám si ho, když píšu ban aby do mě nikdo nehitoval a neudělal jsem chybu ve vypisování banu. Zkuste si psát něco důležitého, když do vás někdo mlátí.
Na fórku som napísal rôzne vlákna kde sú aj screeny. Screeny sú normálne ako u každého no ale keby mam Ka tak mám na kraji obrazovky alebo niekde po obrazovke stĺpčeky s rôznimy cheatmi ... atd . Potom som postavil pre server mapu prečo by som ju asi tak postavil ? Chcel som pridať niečo nové do oblasti Parkúru asi by som neplýtval časom a nestaval by som ju približne 6 hodín. Prečo asi som nahlasoval rôzne bugy ? Chcel som pomôcť serveru ... A teraz sa vyjadrím k tebe môj pekný ... Tuto sekciu som si vybral preto lebo som nevedel do ktorej táto téma bude vhodná. "Ban byl zcela právem" žiadne paragrafi na serveru zatial neexzistujú a pravidla mám dôkladne prečítané. Skákal si vždy, když si hitl - criticals. Pak už to hitování 2 hráče zároven. Myslíš si že keď je to 2vs1 tak budem hitovať jedného hráča ? tak to si moc neni skúsený v pvp. Bojujete tři ale stíháš je hitovat? Nevím jestli máš minimapu nebo tak něco ale jak se k tobě přiblížil hráč ze zadu, tak si se hned otočil a hitl ho jako první. Minimapu nemám a ten hráč sa priblížil a udrel ma môj zlatý. Keby máš video tak by som sa k nemu vedel lepšie vyjadriť moc si z kitpvp ako si mi dal ban nepametám a keď už tak tak si máš každého hráča dôkladne preveriť. Poprosím o dôkladné vyriešenie a Ospravedlnenie... A každý helper keby sa niečo stalo by si mal urobiť aspoň dôkaz ( viem že člen AT nemusí dodať dôkaz ale bolo by dobre keby sa to zmenilo) nie zabanovať hráča neprávom za to že zabíjal hráčov bez Ka ... A ešte niečo pozri si moje vlákno ktoré som pridal pri nahásení hackerov pozri si tie screeny nič nikde neni ... Prosím o vyriešenie ĎAKUJEM
A prepáčte za veľmi veľa gramatických chýb. Keď človek píše so zlosťou tak sa nekontroluje a nepozerá na gramatické.
Človek robí chyby, ale je treba ich len priznať.
Ešte som si to v hlave zrekapituloval. Keď si mal to podozrenie že mam Ka tak si sa určite pozeral na skóre prečo ? Neviem či je to pravda ale je lahšie dať ban niekomu kto si šetrí na Gorwnpowera či ako sa volá ten kit a pozrieť sa mu na skóre 72 killov ( 144 skóre ) a podľa toho usúdiť že je hacker. ( neviem presne kolko mám killov ale okolo 72 - 90 typujem.
IGN: MrLemonCZ
Zdravím. Nemám problém přiznat chybu ale u tohoto hráče jsem si byl jist. Ano, nemám důkazy ale má on důkazy, že nic nemá? Rozhodně jsem ti nedal ban kvůli nějakému score. To jak si psal, že tě hitl první tak ano ale párkrát si hitl i ty. Další věc to hitování 2 hráčů zároven. Hitoval si v určitém radiusu ale to je normální. Divnější bylo, že jeden šel z leva a ten druhý mu šel na proti. Stihl si hitnout oba. To už byl ten okamžik, kdy jsem se rozhodl. Ano, chyba se stát může. Nejsem stroj. Takže by mi stačil neupravený screen z %appdata% -> .minecraft -> versions. Potom zmáčkni kláveu ,,PRTSCR" nebo ,,PrintScreen". Pak si otevři malování a dej ctrl + v. Potom to celé ulož, zkopíruj to do stránky ,,https://ctrlv.cz/" . A pak do další odpovědi jen pošli odkaz nebo link na stránku, kde je screen umístěn. Pokud se ti to nechce dělat, tak si mě vyhledej na Skypu: MrLemonCZ a dáš mi sdílení odbrazovky a já tě budu navigovat. Pokud nic nenajdu hodím ti unban.
IGN: TheNightN
Takové řešení nepodporuj lemone, na skype ti napíši proč
Sledůj můj twitter pro preview nových map: @thenightn
Nezapomeň mě také sledovat na twitch, pokud chceš vidět postup těchto staveb: twitch.tv/thenightn
A všechny dotazy, reporty a spamy mi posílej na skype: thenightn
IGN: KevinekHD
Zdravím.
Ziky netuším proč to řešíš. Každý Helper se stane i mě se to několikrát stalo na nejmenovaném serveru, jelikož takových hackerů je tam denně desítky :)
Jestliže opravdu nic nemá, znám řešení, které by to dokázalo.
Prohledat mu PC přes TeamViewer, Skype apod. Podívat se do složky ".minecraft" - "versions" a pak bude mít datum změny potom, co dostal ban, tak bud něco instaloval nebo něco vymazal. Pokud ve versions nebude mít shodu s datumem, které je jako datum změny, tak něco z té složky vymazat. Poté se kouknout na logs a najít log v tu dobu, kdy přesně dostal ban a podívat se jako verzi používal. Občas to ani nelze najít. Potom se podívat do koše, pokud tam bude mít nějaký Hack Client, tak kliknout na něj pravým a lze zjistit, kdy byl odstraněn. Nakonec prohledat často používané složky (např. Stažené soubory) a podívat se do Historie a Stažených souboru v prohlížeči, který nejvíce používá. Nejlépe se kouknout na všechny.
Jestliže tento způsob znáš, tak se omlouvám, ale přijde mi, že mnoha Helperů/Builderů apod. o tom vůbec nevědí :)
S pozdravem Kevin.