Registroval se nikdo za mě na www.minicraft.cz • Minicraft.cz

KocicakTom
Hráč

4 postů
0 reputace

IGN: tomrun
Od KocicakTom » přes 7 let

Prosil,bych vás o smazání učtu pod minecraft nickem KocicakTom klidně jsi s vámi promluvim jestli mi nevěříte ale chtěl bych mi zas svuj učet děkuji   (Jsem tu za starý učet ) 

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

IGN: PolakJack
Od PolakJack » přes 7 let
Zdravím, ak je nick tomrun, alebo ten účet,za ktorý sa ti niekto pripojil kúpený a teda originálny , pripoj sa na premium.minicraft.cz a potom hraj pod normálnou ip adresou minicraftu. Ten účet bude zas tvoj a už sa nikto nebude môcť za teba pripojiť. Ak avšak nemáš origo mc kontaktuj saffa (email: info@minicraft.cz) a dodaj dôkazy, ktoré bude po tebe požadovať, aby si overil vlastníctvo účtu

E-mail: polakjack@minicraft.cz

KocicakTom
Hráč

4 postů
0 reputace

IGN: tomrun
Od KocicakTom » přes 7 let

Chci vám říct že já se jmenuju na mc KocicakTom ale na těchto stránkach si někdo pod mým jmenem už vydával takže ne že se nemužu připojit na mc ale nemužu se registrovat na Miniraft strankách takže jsem přihlášený za druhý profil takže bych chtěl smazat profil na www.minicraft.cz pod jmenem KocicakTom . Děkuji 

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

IGN: PolakJack
Od PolakJack » přes 7 let

V takom prípade kontaktuj saffa na uvedenej emailovej adrese, možno ti vyhovie a profil zmaže.

E-mail: polakjack@minicraft.cz

RandomJmeno
Operátor

2199 postů
1149 reputace

IGN: RandomJmeno
Od RandomJmeno » přes 7 let

Zdravím, nejsou oba účty tvoje, jen jsi na to zapomněl? Ten první je registrovaný 1.1.2017 a registrační email je až na číslo stejný.

Email: randomjmeno@minicraft.cz

Moje fakty o Minicraftu

Můj YouTube kanál

Můj Twitch

Můj Instagram