IGN: Monster9898
Saffers mam nejaky problem. chcem sa pripojit na server ale ma to vzdy vyhodi a nepusti ma to na server. napise mi to ze Failed to login: invalid session (try restarting your game)
prosim chcel by som od teba aby si to nejakymi silami dokazal opravit
IGN: adameks1
@vlado s tímto přímo kontaktuj @saffers na info@minicraft.cz
Pravděpodobně máš zapnuté automatické přihlašování přes originální minecraft. @vlado Máš originální minecraft? Pokud ne tak napiš na info@minicraft.cz
Najít hráče Email Facebook Twitter Instagram Steam YouTube Zpráva DC: adameks1#2614
IGN: majlop_cz
Kdyby sis to dal do překladače googlu nebo jiného překladače došlo by ti to. Tu mášm překlad
Nepodařilo se přihlásit: neplatná relace (zkuste restartovat hru)
majlo
Jsem 14 letý kluk který už 3roky hraje na minicraft. Máma mi zakazuje je pc a někdy se nemůžu ani najíst. Chceš se se mnou setká přijeď do tábora. Chceš se setkat s @randomjmeno pošli mu peníze. Nic víc nic míň najdeš mě aktivniho v těchto hodinách 13-20. Mám pc jen na 3 hodki tak si to musím uźít. Tak cc
IGN: adameks1
@Monster9898 všiml jsem si že jsi psal i na profil safferse, a psal si tam že chceš zapnout automatické přihlašování, a že máš originální minecraft, tak proč teď píšeš do rok starého postu?
Najít hráče Email Facebook Twitter Instagram Steam YouTube Zpráva DC: adameks1#2614