Všeobecné • Minicraft.cz

KevinekHD
Hráč

138 postů
9 reputace

IGN: KevinekHD
Od KevinekHD » přes 9 let

Dobrý den. 

Ríd bych, aby jste zvýšili počet Helper nebo jejich náštěvnost na ostatních serverech (Minihrách).

Mnohokrát se mi stalo, že jsem viděl většinu Helperů na KitPvP a na ostatních serverech skoro vůbec. Takový GunGame nebo Hide and Seek, neviděl jsem tam ještě nikdy ani jednoho Helpera. Byl bych rád, kdyby jste to brali na vědomí a pokusili se to nějak vyřešit. 

Děkuji, Kevin.

MyDarkDesires
Sponzor++

125 postů
99 reputace

IGN: MyDarkDesires
Od MyDarkDesires » přes 9 let

Stačí dát Report a měli by přijít.

Hodí se pak mít členy AT v přátelích a napsat jim

Podle mého je členů v AT až příliš

..

DonSiegel
Hráč

3 postů
0 reputace

IGN: DonSiegel
Od DonSiegel » přes 9 let

Zdravím, tak je pravda že aktivita soudruhů z A-teamu je mizerná .. Za posledních (Přibližně) 18 dní jsem viděl včera večer jedno opéčko se kterým se nedalo ani moc kecat pro nedostatek času .. A jednou helpera .. Za takovou dobu si myslím že je to trochu zlé ...  Hraji na survival .. Nevím jak je tomu jinde x) Myslím že by na survival měli přijmout nějaké ty lidi z důvodu toho že tam panují spíše pravidla hráčů .. Lžou, portujou, nadávají a vyvolávají konflikty. Tím si navzájem ničí zbytečně zážitek ze hry. A věřte nebo ne, kolikrát se to tam semele v dost velkou hádku.. Vyhrožování a podobně .. Takže prosím více aktivitu nebo více lidí <3 Mějte se :)

TheNightN
Hráč

273 postů
93 reputace

IGN: TheNightN
Od TheNightN » přes 9 let

Tak od AT nelze vždy čekat, že mohou mít čas na rozhazování, mají i povinnosti jinde. Ohledně nevyvážé aktivity AT na serverech jsem si vědom chtěl jsem navrhnout, že každý z AT by si zabral pár serverů, na které by často chodil. Nevím, jestli by tento systém fungoval, ale proč to nezkusit... Pokud si toho všimne saff, nebo random, tak to mohou zvážit a nějak to seřídit.

Sledůj můj twitter pro preview nových map: @thenightn
Nezapomeň mě také sledovat na twitch, pokud chceš vidět postup těchto staveb: twitch.tv/thenightn
A všechny dotazy, reporty a spamy mi posílej na skype: thenightn

DonSiegel
Hráč

3 postů
0 reputace

IGN: DonSiegel
Od DonSiegel » přes 9 let
TheNightN said:

Tak od AT nelze vždy čekat, že mohou mít čas na rozhazování, mají i povinnosti jinde. Ohledně nevyvážé aktivity AT na serverech jsem si vědom chtěl jsem navrhnout, že každý z AT by si zabral pár serverů, na které by často chodil. Nevím, jestli by tento systém fungoval, ale proč to nezkusit... Pokud si toho všimne saff, nebo random, tak to mohou zvážit a nějak to seřídit.

Neříkám času na rozhazování . Ale dříve to bylo tak že Admin ( moderátor nebo někdo z vedení ) byl na serveru ..  Alespoň průběžně. Myslím že zrovna na survivalu bych zavedl nahodné kontrolování hráčů. A to z důvodu že 40% z nich má hacky a porušují pravidla ..  Jinak s tebou naprosto souhlasím , nějaký systém by byl super. Pokud alespoň na tom survivalu by byl někdo přes prázdniny alespoň hodinku denně tak si myslím že by se to zlepšilo o dost .. Nevím kolik vás je v a-teamu ale nějak si to rozvrhnout by bylo super :) Snad se to dostane k HL. vedení tohle . Pokud by bylo potřeba pomohu. Praxi mám v tom né malou.

MrFilip_CZE
Sponzor

695 postů
142 reputace

IGN: MrFilip_CZE
Od MrFilip_CZE » přes 9 let

Ahoj,

AT má spoustu práce a chtělo by to více helperů. Třeba na každý server 3. Ale tady na minicraftu je AT alespoň aktivní, na jiných server jsem zatím nepotkal, ani jednoho helpera.

MFCZE

Děkuji Sponzor MrFilip_CZE

Moje stránky: https://www.mrfilip.gq/​

Můj email: mrfilipcze@minicraft.cz

Můj discord: https://discord.gg/X2BrQN2

sfi2pWH.png

SonyA
Hráč

60 postů
0 reputace

IGN: SonyA
Od SonyA » přes 9 let
Lenže zasa AT má všade veľa povinností a tak ako povedal @TheNightN že nemôžete očakávať od každého člena AT, že príde na každú minihru. Týmto príspevkom sa tu už nevraciam a nepíšem