IGN: naruto007
Zdravim žádám o helpera :) Zdůvodu častých Hackeru..... Na serveru jsem aktivní, ale až teprve dnes jsem se zaregistroval na web :D
1) jmenuju se Michal
2) věk :(15) let. Pravě ted jdu na střední
3) Něco o sobě : Ahoj ja už jsem řekl jmenuju se Michal, Mám 15 let a pravě jdu nstřední.... Hraji závodně tenis , florbal, Fotball. Myslim že to stačí
IGN: AlexikCz
Myslím, že Helper by se hodil.. S prací Helperů na serveru prostě spokojen nejsem (až na vyjímky). Ale zase vůči ostatním by bylo nefér aby tě vzali mimo nábor.. Přece jen nábor byl celkem nedávno ;) - Bývalí Helper lexikCz :3
Hezký zbytek dne, S pozdravem Waffik (AlexikCz)
Všem Vám přeji krásný Nový rok :)
IGN: Bloodlife
Souhlasím s Alexikem :) Někteří Helperové neplní svoji práci správně, nebudu jmenovat, nechci si dělat zbytečné problémy. Ne, že bych ti to nepřál, ale myslím si, že tahle přihláška ti nevyjde. btw. Alexiku :D Dovol abych tě opravil, máš v tvé odpovědi gramatickou chybu "bývalí" se píše "bývalý" a vynechal jsi písmeno "A" u tvého podpisu :) - Bývalý Builder, Admin, Helper Bloodlife (egoup)
IGN: TheNightN
Omlouvám se, že jsem se napojil do konverzace bez normálního důvodu, ale proč to nenapsat, Alexik to A vynechal naschvál, protože když měl ten prefix, měl to v tomto smyslu: &9&lBUILDER &Alexik a tak se mu to A započítalo jako barva &a, tedy mu to tvořilo zelený nick bez A, shrnutě lexikCz.
Sledůj můj twitter pro preview nových map: @thenightn
Nezapomeň mě také sledovat na twitch, pokud chceš vidět postup těchto staveb: twitch.tv/thenightn
A všechny dotazy, reporty a spamy mi posílej na skype: thenightn
IGN: MyDarkDesires
Zdravím, Jak se tak dívám na Banlist tak mi příjde že Helpeři Dělají Svojí "Práci" Hodně Dobře, Akorát Eli a GirlyGirl Toho Moc nedělají.
Samozřejmě je to můj osobní názor.
..
IGN: TheNightN
O eli jsem za poslední dobu vůbec neslyšel. A GirlyGirl je na serveru jen sem-tam, prý je tu spíš na večír.
Sledůj můj twitter pro preview nových map: @thenightn
Nezapomeň mě také sledovat na twitch, pokud chceš vidět postup těchto staveb: twitch.tv/thenightn
A všechny dotazy, reporty a spamy mi posílej na skype: thenightn
IGN: AlexikCz
Ale práce Helperů není jen banování.. Práce Helperů je pomáhání hráčů.. Přece od toho je ten prefix ne? A ano lexikCz jsem napsal schválně.. :D A za gramatickou chybu se omlouvám, někdy mi to bohužel nevyjde.. :D
Hezký zbytek dne, S pozdravem Waffik (AlexikCz)
Všem Vám přeji krásný Nový rok :)
IGN: MyDarkDesires
Počkej, Počkej. Já Pomáhám Hráčům jen co to jde (když se na něco zeptají a já to vím milerád odpovím nebo si to dokonce najdu na netu když netuším).
A Prefix nemám :D , Máš Pravdu Práce helperů je hlavně pomáhání. Ale chcu vidět co takovej Mozek Někomu Pomůže :D
..
IGN: MrLemonCZ
Zdravím, pokud se nepletu, tak herní nick máš ,,naruto007" a sám zde píšeš, že na serveru je moc hackerů ale sám si dnes dostal ban za Cheating. Nepamatuji si přesně, co jsem u tebe viděl ale bud to byl AutoSoup nebo FlyHack. Už jen to ti to dost kazí. Myslím, že tady to nevyjde. Počkej si na nábor.