IGN: RandomJmeno
Zdravím, tenhle problém se objevil na Lobby 2, restartoval jsem ho a už by to mělo fungovat v pohodě. Přidal jsem ti 1000 coins.
Email: randomjmeno@minicraft.cz
IGN: Emirates
Prosim pomoct 1. koupil jsem 2 standart chesty padlo mi 2x 115 kre do call of duty nemam je a kdyz chci jit za tenhle ucet na minicraaft tak mi nejde zapnout a kdyz jdu na jiny jde to na pohodu jestly to nepujde tak bych chtel veci z tohohle uctu (coins,money ve survivale a kre z clal of duty) celkem me stve ze mi tenhle ucet nejde a musim na jiny ( McBlackyCZ) prosim nejak to vyreste .. :/ a zatim :)
IGN: TheNightN
Call of Duty je minihra ve verzi 'OPEN BETA' - Hledají se chyby, které je nutné nahlašovat, jestliže se mají opravit. Možná se to třeba neopraví hned, ale důležité je, že se o tom ví. Ohledně tvého účtu: Proč to řešíš tím, že si uděláš nový účet? Stačí, když tady na fórum chvíli zadebatuješ a určitě se z tvého problému najde řešení ;) Ale chce to informace: 1) Co ti nejde zapnout/spustit? Server(minicraft) v hlavním Minecraft multiplayer menu ; Příhlášení ; Přepojení z minihry na jinou...Však on to třeba dudu nebo saff vyřeší(Se štěstím to možná rozluštím i já :3).
Sledůj můj twitter pro preview nových map: @thenightn
Nezapomeň mě také sledovat na twitch, pokud chceš vidět postup těchto staveb: twitch.tv/thenightn
A všechny dotazy, reporty a spamy mi posílej na skype: thenightn
IGN: TheNightN
Napiš sem co ti to píše, když tě to odpojí se serveru
Sledůj můj twitter pro preview nových map: @thenightn
Nezapomeň mě také sledovat na twitch, pokud chceš vidět postup těchto staveb: twitch.tv/thenightn
A všechny dotazy, reporty a spamy mi posílej na skype: thenightn