Hráč Nicdon • Minicraft.cz

VikiNatorCZ
VIP

24 postů
8 reputace

IGN: MathewsGames
Od VikiNatorCZ » přes 7 let

Zdravím chtěl bych založit nové téma,které se týka hráče nicdona.Určitě ho zná třeba TomasC.Zajímalo by mě,co se stalo s nicdonem když dostal unban.Od té chvíle se zde na serveru neukázal.Chtěl bych jen,aby váš a-team nicdona sledoval jestli treba nehackuje,nenadává atd.Trochu mám pocit,že nicdon chce tenhle server hacknout,protože jsem ho neviděl na serveru vůbec a to třeba znamená,že si připravuje nějaký plán,jak tenhle server hacknout.

/Edit: Přesunuto do koše./

​​,,​You say I dream too big, I say you think so small"

VikiNatorCZ
VIP

24 postů
8 reputace

VikiNatorCZ said:

Zdravím chtěl bych založit nové téma,které se týka hráče nicdona.Určitě ho zná třeba TomasC.Zajímalo by mě,co se stalo s nicdonem když dostal unban.Od té chvíle se zde na serveru neukázal.Chtěl bych jen,aby váš a-team nicdona sledoval jestli treba nehackuje,nenadává atd.Trochu mám pocit,že nicdon chce tenhle server hacknout,protože jsem ho neviděl na serveru vůbec a to třeba znamená,že si připravuje nějaký plán,jak tenhle server hacknout.

Adam653
Sponzor++

909 postů
668 reputace

IGN: Adam653
Od Adam653 » přes 7 let
Zdravím, hráč na serveru již hrávat nemusí. Důvodem mohou být třeba spory s členy AdminTeamu. Myslím si, že hráč server nechce zničit, ani se do něho nabourat.

⬐          ⟵⟵⟵-- ⤂⤃ -- ⟶⟶⟶          ⬎

➳                      𝓟𝓻𝓸𝓯𝓲𝓵

➳   𝓔𝓶𝓪𝓲𝓵 : 𝚊𝚍𝚊𝚖𝟼𝟻𝟹@𝚖𝚒𝚗𝚒𝚌𝚛𝚊𝚏𝚝.𝚌𝚣

⬑           ⟵⟵⟵-- ⤂⤃ -- ⟶⟶⟶         ⬎

VikiNatorCZ
VIP

24 postů
8 reputace

Zdravím Adam653 děkuji moc za informaci