Survival Emerald • Minicraft.cz

AnoNYMouseD9
Sponzor

44 postů
17 reputace

IGN: AnoNYMouseD9
Od AnoNYMouseD9 » přes 7 let

No, ako každý den si zarábam ako každý iný na emeraldoch a nemohol som si nevšimnúť že ste znížili cenu 1 emeraldu na 15$, PREČO?

RandomJmeno
Operátor

2199 postů
1149 reputace

IGN: RandomJmeno
Od RandomJmeno » přes 7 let

Zdravím, cena byla snížena, aby se vyplatilo vydělávat i jinými způsoby než jen prodáváním emeraldů. Potom by ekonomika na serveru nedávala smysl.

Email: randomjmeno@minicraft.cz

Moje fakty o Minicraftu

Můj YouTube kanál

Můj Twitch

Můj Instagram

Creeson
VIP

3 postů
3 reputace

IGN: Creeson
Od Creeson » přes 7 let
RandomJmeno said:

Zdravím, cena byla snížena, aby se vyplatilo vydělávat i jinými způsoby než jen prodáváním emeraldů. Potom by ekonomika na serveru nedávala smysl.

Prepáč ale dovolím si nesúhlasiť. Ak to nie je dobrá ekonomika prečo sa neideš sťažovať každodenne pred parlament že chceš zmenu ? Pretože tak to vo Svete chodí . Kam by sa dostal Bill Gates ak by mu  dali namiesto 120 dolárov za Windows iba 10 centov ? Úplne ste to dogabali , veď práve o tom ekonomika je. Musíš si zobrať to, že najprv potrebuješ zarobiť veľké peniaze na hardware aby si si to mohol dovoliť rozbehnúť a koľko práce to dá kým vyprodukuješ tie emeraldy to je tiež náročná práca . A teraz už aj zle platená.  Za tento ťah dávam palec dole .frown

TheMiklasCZ
Hráč

26 postů
11 reputace

IGN: TheMiklasCZ
Od TheMiklasCZ » přes 7 let

Upřímně ? Ekonomika na tomhle serveru neexistuje :D Takže nwm co řešíte s Eme xD Přeci jen každý tu má X mega a cena všeho včetně diamantů je max 500 $ ._. Nic už tam nemá cenu pokud to není speciální item z Eventu ( nebo prostě od AT ) nebo nějaká reska s fajne stavbou :P 

- Good luck , have fun . Some cheat , have ban . -
   - Play nice and don't break the rules . -

Mallin1
Sponzor

3 postů
0 reputace

IGN: Mallin1
Od Mallin1 » přes 7 let

Nejlepší nápad to podle mě není ale špatný taky ne.

Jen mi přijde že stejně někdo někdy opět na něco přijde a bude celá šaškárna znova jako s eme.

Ahoj, já jsem Mallina a vítej na mém profile xd...

Hraju hodně na survivalu kde se snažím být fajn, ale pokud jen žebráš o peníze, tak se mi nediv že nebudu na tebe dvakrát milá ;).. 

TomasC
Sponzor++

1199 postů
813 reputace

IGN: TomasC
Od TomasC » přes 7 let
Když si chceš hrát s ekonomikou OK. Mám pro tebe taky jeden případ. Zkus se na to podívat z pohledu poptávky a nabídky. Skoro každý hráč od doby co se povolily vajíčka s Vindicatory tak mají hromadu emeraldu z kterých mohou těžit peníze. Tudíž není po emeraldu velká poptávka když skoro každý nabízí nějaký ten Emerald. To jako kdyby jsi prodával třeba počítače zprvu budeš vydělávat peníze ale najednou přijde konkurence a lidi si začnou kupovat produkty od ní a čím víc lidí se dostává na trh tím víc se snižuje cena produktu aby si to vůbec někdo koupil. Podobná situace je zde na survivalu. Jelikož je vás už tolik co vlastní farmu na emeraldu tak cena koupě emeraldu ztrácí hold hodnotu. A jelikož je tolik způsobů jak si vydělat dollary než jen prodáváním emeraldu tak nevidím problém z toho dělat takovou tragédii. Hold budete muset provést změnu.

udavac
Sponzor

2 postů
0 reputace

IGN: udavac1
Od udavac » přes 7 let

Cena emeraldu by mohla byt aspon 100/k ked uz tak vela ludi nakupilo spawnery a vajicka nie za male peniaze a teraz z toho nemaju skoro nic...A i tak ludom ktory zacali hrat skor je to jedno ci emeraldy su lebo maju 10tky milionov na uctoch a normalny zacinajuci clovek si nema skoro jak zarobit aby si kupil normalne veci v shope napr na stavanie...

Obchodnik003
Sponzor++

225 postů
184 reputace

IGN: Obchodnik003
Od Obchodnik003 » přes 7 let

k tej "ekonomike" prečo je teda emerald kupna cena cez 1000 ked je predajna len 15? ak maju emeraldy nizku hodnotu tak znizte aj ich nakupnu cenu... Celkovo ste toho shop villigera spravili sikovne, za nejakych (teraz odhadom, nemozem si overit) 150 dolacov kupite Blaze Rod a cobble cez 500 dolarov predate Brewing Stand... su ine miesta v Shope kde škrtať :D

+ Formality na ktoré zabúdam na začiatok Zdravím, Môžem vás poprosiť... a na koniec ďakujem Obchodnik003

TomasC
Sponzor++

1199 postů
813 reputace

IGN: TomasC
Od TomasC » přes 7 let

Spawnery predemvsim slouzi ke spawnovani monster ci zvirat. Tudiž se dají využít vícery způsoby třeba jako XP farma. To že z vindicatora padá emerald je jen jeho dobrá schopnost, ale nemá to žádný vliv na spawner. Peníze si mohou vydělat třeba přes /jobs nebo prodáváním jiných produktů.

Mallin1
Sponzor

3 postů
0 reputace

IGN: Mallin1
Od Mallin1 » přes 7 let

Když se teď nad tím zamýšlím stejně se najde dříve či později něco jiného. Už mě dokonce i jedna věc napadá.

Ahoj, já jsem Mallina a vítej na mém profile xd...

Hraju hodně na survivalu kde se snažím být fajn, ale pokud jen žebráš o peníze, tak se mi nediv že nebudu na tebe dvakrát milá ;)..