IGN: AnoNYMouseD9
No, ako každý den si zarábam ako každý iný na emeraldoch a nemohol som si nevšimnúť že ste znížili cenu 1 emeraldu na 15$, PREČO?
IGN: RandomJmeno
Zdravím, cena byla snížena, aby se vyplatilo vydělávat i jinými způsoby než jen prodáváním emeraldů. Potom by ekonomika na serveru nedávala smysl.
Email: randomjmeno@minicraft.cz
IGN: Creeson
RandomJmeno said:Zdravím, cena byla snížena, aby se vyplatilo vydělávat i jinými způsoby než jen prodáváním emeraldů. Potom by ekonomika na serveru nedávala smysl.
Prepáč ale dovolím si nesúhlasiť. Ak to nie je dobrá ekonomika prečo sa neideš sťažovať každodenne pred parlament že chceš zmenu ? Pretože tak to vo Svete chodí . Kam by sa dostal Bill Gates ak by mu dali namiesto 120 dolárov za Windows iba 10 centov ? Úplne ste to dogabali , veď práve o tom ekonomika je. Musíš si zobrať to, že najprv potrebuješ zarobiť veľké peniaze na hardware aby si si to mohol dovoliť rozbehnúť a koľko práce to dá kým vyprodukuješ tie emeraldy to je tiež náročná práca . A teraz už aj zle platená. Za tento ťah dávam palec dole .
IGN: TheMiklasCZ
Upřímně ? Ekonomika na tomhle serveru neexistuje :D Takže nwm co řešíte s Eme xD Přeci jen každý tu má X mega a cena všeho včetně diamantů je max 500 $ ._. Nic už tam nemá cenu pokud to není speciální item z Eventu ( nebo prostě od AT ) nebo nějaká reska s fajne stavbou :P
- Good luck , have fun . Some cheat , have ban . -
- Play nice and don't break the rules . -
IGN: Mallin1
Nejlepší nápad to podle mě není ale špatný taky ne.
Jen mi přijde že stejně někdo někdy opět na něco přijde a bude celá šaškárna znova jako s eme.
Ahoj, já jsem Mallina a vítej na mém profile xd...
Hraju hodně na survivalu kde se snažím být fajn, ale pokud jen žebráš o peníze, tak se mi nediv že nebudu na tebe dvakrát milá ;)..
IGN: TomasC
IGN: udavac1
Cena emeraldu by mohla byt aspon 100/k ked uz tak vela ludi nakupilo spawnery a vajicka nie za male peniaze a teraz z toho nemaju skoro nic...A i tak ludom ktory zacali hrat skor je to jedno ci emeraldy su lebo maju 10tky milionov na uctoch a normalny zacinajuci clovek si nema skoro jak zarobit aby si kupil normalne veci v shope napr na stavanie...
IGN: Obchodnik003
k tej "ekonomike" prečo je teda emerald kupna cena cez 1000 ked je predajna len 15? ak maju emeraldy nizku hodnotu tak znizte aj ich nakupnu cenu... Celkovo ste toho shop villigera spravili sikovne, za nejakych (teraz odhadom, nemozem si overit) 150 dolacov kupite Blaze Rod a cobble cez 500 dolarov predate Brewing Stand... su ine miesta v Shope kde škrtať :D
+ Formality na ktoré zabúdam na začiatok Zdravím, Môžem vás poprosiť... a na koniec ďakujem Obchodnik003
IGN: TomasC
Spawnery predemvsim slouzi ke spawnovani monster ci zvirat. Tudiž se dají využít vícery způsoby třeba jako XP farma. To že z vindicatora padá emerald je jen jeho dobrá schopnost, ale nemá to žádný vliv na spawner. Peníze si mohou vydělat třeba přes /jobs nebo prodáváním jiných produktů.
IGN: Mallin1
Když se teď nad tím zamýšlím stejně se najde dříve či později něco jiného. Už mě dokonce i jedna věc napadá.
Ahoj, já jsem Mallina a vítej na mém profile xd...
Hraju hodně na survivalu kde se snažím být fajn, ale pokud jen žebráš o peníze, tak se mi nediv že nebudu na tebe dvakrát milá ;)..