RoboPlay • Minicraft.cz

imperturbable
Hráč

342 postů
318 reputace

IGN: panic_exe
Od imperturbable » přes 7 let

Dobrý den,

Dnes omylným překlikem jsem se překlikl a roboplay mi dal ban, dněšní děti jsou takové, co si nenechají nic vysvětlit a dávat banjako třeba RoboPlay, že ? :) Měj se... Dovidobpo nevieš nič iné len sa ohanať rankom a banovať... ban neopravnene cg... když napíšu omylným preklikem na miesto kk kkt tak je to         vynikající:) cg k nejlepšímu a-teamu :)

Mazzuleth
Sponzor++

887 postů
372 reputace

IGN: Mazzuleth
Od Mazzuleth » přes 7 let

Áno, proč bys psal "kk". Byl jsem na kitpvp asi hodinu a ani jednou jsi to nenapsal, teda, dokud jsem tě samozřejmě nezabil, ale to byl určitě jenom překlik na "kkt". Určitě tě na jiném serveru s egoistickým charakterem přivítají. Tím, že tak píšeš, ti možná ten unban dám, ale jen proto, abych ti ho mohl prodloužit.

Moralizujeme společnost

Mazzuleth
Sponzor++

887 postů
372 reputace

IGN: Mazzuleth
Od Mazzuleth » přes 7 let

Hlavně si nemysli, že ti to výjde stejně jako s Deadem. Nikdo ti ban nezkrátí.

Moralizujeme společnost

imperturbable
Hráč

342 postů
318 reputace

IGN: panic_exe
Od imperturbable » přes 7 let

Je mi to fuk :! Poukazuji na tvoje krásne správání :!

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

IGN: PolakJack
Od PolakJack » přes 7 let
A čo ukatuješ ty? Sa pozri, čo za blbosti píšeš, klameš nám do očí a na fóre si akurát robíš z AT srandičky. Nauč sa správať tak, aby sme si ťa nemuseli všímať, resp. trestať, inak to bude mať rýchly spád. Nabudúce si pošli žiadosť o unban a nie takýto topik, ktorý je absolútne zbytočný, akurát v ňom vyzeráš tak, že sa nevieš spratať do kože a potom si to vybíjaš na fóre. Zamykám

E-mail: polakjack@minicraft.cz