KitPvP - Obrácené statistiky • Minicraft.cz

TheNightN
Hráč

273 postů
93 reputace

IGN: TheNightN
Od TheNightN » přes 9 let

Zdravím... V této zprávě bych Vám chtěl nahlásit chybu o které vím už nějakou tu dobu...
Na KitPvP serveru se staty (Zabití, úmrtí) pod jménem hráčů obrátili. Teď nemyslím staty
v pravém rohu, ty fungují tak jak mají ale ty staty nad postavou ostatních hráčů.
Jednoduše se úmrtí vyměnilo za zabití. Pokud vím, měl by to být jen drobný omyl ve scriptech, takže by neměl problém to dát do pořádku...

To je vše, co jsem chtěl zdělit. Předem děkuji za reakci.

Sledůj můj twitter pro preview nových map: @thenightn
Nezapomeň mě také sledovat na twitch, pokud chceš vidět postup těchto staveb: twitch.tv/thenightn
A všechny dotazy, reporty a spamy mi posílej na skype: thenightn

saffers
Majitel

5722 postů
7923 reputace

IGN: saffers
Od saffers » přes 9 let

Zdravím, zobrazovalo se to špatně, protože se občas změnil text dříve, než hodnota. Nastavil jsem pomalejší přeblikávání a snad se již tato chyba nebude objevovat.

E-mail     Facebook     Twitter     Instagram     YouTube     Zpráva

TheNightN
Hráč

273 postů
93 reputace

IGN: TheNightN
Od TheNightN » přes 9 let

Nechci zatěžovat, ale tato 'chyba' se zde nadále vyskytuje. Nevím, jestli se to zlepšilo, či zhoršilo, ale jisté je, že to nadále nefunguje.

Sledůj můj twitter pro preview nových map: @thenightn
Nezapomeň mě také sledovat na twitch, pokud chceš vidět postup těchto staveb: twitch.tv/thenightn
A všechny dotazy, reporty a spamy mi posílej na skype: thenightn

saffers
Majitel

5722 postů
7923 reputace

IGN: saffers
Od saffers » přes 9 let

Nechal jsem jen zobrazování počtu zabití, aby se nemělo co bugovat.

E-mail     Facebook     Twitter     Instagram     YouTube     Zpráva

Zane2005
Hráč

6 postů
0 reputace

IGN: Zane2005
Od Zane2005 » přes 9 let
chyba uz nic

Zane2005
Hráč

6 postů
0 reputace

Od Zane2005 » přes 9 let

Ja jsem si zakoupil kit na kitpvp GoldenPower  a sebralo mi to penize a na kitpvp si ho nemuzu dat. Tako poprosim mi vratit penize nebo dat mi ten kit.

Dekuju za pochopeni Nick:Zane2005

Zane2005
Hráč

6 postů
0 reputace

Od Zane2005 » přes 9 let

Koupil jsem si kit brute na kit pvp a nedostal jsem ho a napaslo mi to ze jsme si zakouppil kit superman kterej uz mam tak mi prosim vratte penize nebo dejte mi  ten kit

Nick:Zane2005

GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

IGN: GejmronCZ
Od GejmronCZ » přes 9 let

Zane, v obchodu máš na výběr i kity které máš,proto se nejdřív pořádně podívej co si kupujes :)

Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)

Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."

Bloodlife
Hráč

14 postů
5 reputace

IGN: Bloodlife
Od Bloodlife » přes 9 let

Zane, jakou máš Hodnost na Serveru?

ZelenáTráva
VIP

274 postů
10 reputace

IGN: Lukaskastyl
Od ZelenáTráva » přes 9 let

ma normalne hráč                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        zdravim na serveru jse jmenuju Lukaskastyl 

Na co koukáš?😃

Nic tady není.🙄