IGN: smlmdmlm
Dobrý večer,
Na minicrafte hrám už dlhšiu dobu, chodievam tam prevažne kvôli FC a myslím že tak 60% hráčov online na serveri trávia svoj čas tam. No za dlhšiu dobu neboli na FC žiadne prevratné zmeny a to ma mrzí lebo ak by boli, tak by som tam hral častejšie. Dostal som pár nápadov ktoré by posunuli aspoň podľa mňa Fun Creative na úplne iný level..
FC mena - Ako prvé ma napadlo, že by ste mohli pridať do FC peniaze, mohli by sme ich dostávať za hlasovanie alebo vymienať za coiny (potom by hráči chodili aj na iné minihry ako je napr. parkour zarábať coiny).. Všetko by potom malo svoju hodnotu a ľudia by sa snažili byť bohatšími, predávali svoje stavby atď..
Skupiny - na FC by ste určite mali pridať možnosť vytvoriť skupinu alebo clan. Ak by sa za clan denne alebo týžeňne platilo vo FC mene (ak by mala skupina svoju pokladnicu kam by členovia mohli posielať svoje peniaze) tak by mala reálne využitie a nebolo by prehnane veĺa skupín lebo by si to museli ľudia dovoliť. Tak isto by sa mohol poplatok odvíjať od počtu členov, členovia by potom platili členské..
Use na parcelách - ďalej by ste mohli povoliť príkaz /p flag set use true/false. pomohlo by to mnoho hráčskym eventom ako sú rodiny, školy, veznice, hotely atď. proti rozgriefovaniu, keďže by vlastníci nemuseli dávať povolko stačilo by povoliť use. Aj tam je stavanie a búranie pointless aj tak to väčšinou niekto rozgriefuje..
Shop so špeciálnymi itemami - mohli by ste urobiť shop v ktorom by boli napredaj špeciálne itemy napr world edit brushe ktoré by robili malé kocky alebo kruhy z nejakého blocku.. alebo "donate button" na ktorí keby hráč klikol poslal by jeho majiteľovy určitú sumu peňazí alebo button z ktorého by dostal niekoľko levelov xp.. bolo by tiež super keby sa dali kupovať farby svojho nicku v chate..nič iné ma nenapadá ale ak by tie itemy boli strašne drahé a trvalo by desiatky hodín zarobiť aspoň na jeden item každý by mal čo robiť a nenudil by sa :D
Ranky hráčov - namiesto nahratých hodín by sa mohli pred menom zobrazovať ranky ktoré by sa odvíjali od nahratých hodín (napr 0-10 hod = nováčik)
Ak by sa nejaké z týchto nápadov stali skutočnosťou prinútilo by to mňa (a určite aj mnoho hráčov) hrať ćastejšie na serveri a donatenuť server pomocou kúpi coinov alebo sponzora (keď sme pri tom prosím o zmenu ranku na webe z hráča na vip) Ak ste si to prečítali až dokonca (čo dúfam že hej :D ) poďeľte sa tiež o svoj názor na tieto nápady, či by ste ich chceli na server pridať tiež. alebo nie a z vážne dúfam, že fc v budúcnosti zasiahnú nejaké zmeny k lepšiemu a hlavne dúfam, že moje nápady pôjdu technicky zrealizovať.. To by bolo asi všetko tak čaute :D
A ďakujem za feedback *~*
IGN: PolakJack
E-mail: polakjack@minicraft.cz
IGN: smlmdmlm
PolakJack said: Nazdar,ja mám taký pocit, že chceš z FC spraviť nejaký frakčný server. Vlastná mena a ranky, keby sa založí vlastná mena aké by mala využitie? Len na FC? To by sa potom mohla založiť mena na každom serveri a stále by to bolo na dve veci. Druhá vec je level, povedzme, že tí hráči, ktorí sú v TOP so score by to asi neprežili, lebo hrajú len na FC a podľa mňa tam hrajú len kvôli tomu. a posledná vec, keby sa sa povolí use,nemuselo by sa to každému páčiť, mohli by sa trolliť a začali by si nadávať, lebo na FC hrá momentálne prevažne mladá komunita hráčov.
Nemysli si že chcem urobiť z FC frakčný server lebo to nieje pravda :D Z FC sa nikdy nestane žiaden frakčný server aj po pridaní peňazí alebo skupín by to určite nesmerovalo tam, pretože by to nikto nechcel a ak by chcel tak by si zahral frakčný server a nie FC. Skôr mi FC pripomína hry ako sú napr. IMVU alebo OurWorld, kde je pointou spoznávať sa z ľuďmi, hrať s nimi rôzne minihry a plniť eventy.. FC je vpodstate niečo podobné s rozdielom, že na FC si tie eventy a minihry vytvárajú sami hráči. V spomenutých hrách máš peniaze aj clany a to ma inšpirovalo.. Napísal som asi 3 využitia peňazí a určite by šikovný admin team vedel vymyslieť 3 krát viac využití a sami hráči by si našli ďaľších 100 využití :D A na Survivale, Skyblocku a Castaway peniaze pridané sú a nevyúživajú sa len na kupovanie vecí z shopu. Tak prečo ich nepridať aj na FC.. Ranky sú maličkosť, bol to len prvoplánový nápad, možno by sa to vážne nepáčilo veľa ľuďom, no stále by mohli všetci vidieť koľko majú nahratých hodín vo FC menu a tabuľka top hráčov by mohla ostať.. len by to v chate vyzeralo viac esteticky a hráči by sa snažili dosiahnuť milníky tých rankov čo by bolo zábavnejšie ako sa pozerať na stúpajúce čísla.. Hlavne kvoli mladej komunite by ste mali ten use nastaviť, pretože si teraz nadávaju za to, že im niekto niečo rozgriefoval, pretože sa nechajú ovplivniť griefermi a ak by im mohli povoliť len use tak by im to nikto nerozgriefoval :D a áno, určite by sa to niekomu nemuselo páčiť, no podľa mňa by to bola menšina a deti sa trollia a nadávajú si tak či tak a vždy si nájdu spôsob.. nechcem ti brať názor, len som ti to chcel viac vysvetliť, lebo si myslím, že si vôbec nepochopil môj zámer..