IGN: Venomless
ahoj,
před chvílí mi začala stašně blbnout minihra Hide n Seek - vždy když se pohnu tak napíše tu hlášku, že už nejsem blok jak u hidera tak u seekera. pak vše co není celý blok (půlbloky, schody, dveře, žebříky atd) mi začne mizet, jen se toho dotknu a poté se začnu strašne glitchovat jen co na to stoupnu. a když jsem hider, tak kdykoliv se chci stát blokem tak mě to vystřelí do vzduchu, jako kdybych vyskočila s bustem +3.
předem díky za odpověď :)
díky,
Venomless :)
IGN: saffers
Zdravím, odehrál jsem několik arén s verzí 1.10.2 a s ničím podobným jsem se nesetkal. Spíše to vypadá na nějaký chybný ovladač grafické karty nebo něco podobného. Jakou máš grafickou kartu zjistíš přes klávesu F3 - poslední 3 řádky vpravo nahoře. Nový ovladač grafické karty si budeš muset najít na stránchách jejího výrobce.
IGN: Ary_CZ
Zdravím, minimapa je povolená.
1.15 Je přísně zakázáno používání jakýchkoli úprav klienta, hacků, cheatů, módů nebo resurce packů, které nějak ovlivňují požitek ze hry nebo dělají práci za hráče. Do této sekce patří také různé autoclickery, dobleclickery nebo makra. Povolené modifikace jsou: Shaders mod, Optifine a Reii's minimap a běžné resource packy (kromě X-Ray RP apod.).
Hellou
Can you hear me?
IGN: Venomless
ano, ale jako že to použiju třeba v hide n seek, abych se někam dostala ihned, což by se nemělo stát, ale myslím že by to ani nešlo, jelikož to není nainstalováno jako plugin do serveru
ale, jestli s vaším souhlasem to můžu vyzkoušet na survivalu, jestli to funguje, a pokud jo tak to nepoužívat
díky,
Venomless :)