glitche na HnS • Minicraft.cz

Venomless
Hráč

13 postů
0 reputace

IGN: Venomless
Od Venomless » přes 8 let

ahoj,

před chvílí mi začala stašně blbnout minihra Hide n Seek - vždy když se pohnu tak napíše tu hlášku, že už nejsem blok jak u hidera tak u seekera. pak vše co není celý blok (půlbloky, schody, dveře, žebříky atd) mi začne mizet, jen se toho dotknu a poté se začnu strašne glitchovat jen co na to stoupnu. a když jsem hider, tak kdykoliv se chci stát blokem tak mě to vystřelí do vzduchu, jako kdybych vyskočila s bustem +3.

předem díky za odpověď :)

díky,

Venomless :)

AlexikCz
Sponzor

157 postů
27 reputace

IGN: AlexikCz
Od AlexikCz » přes 8 let

Na jaké verzy hraješ? Může to být způsobeno tím a pokud se to děje i ostatním hráčům tak je chyba na straně serveru.

Hezký zbytek dne, S pozdravem Waffik (AlexikCz)

Všem Vám přeji krásný Nový rok :)

Venomless
Hráč

13 postů
0 reputace

Začalo to dělat na 1.10, pak jsem zkusila 1.9.x a 1.8.x a na těch to taky dělalo. Prosím podívejte se na to, protože Hide n Seek je moje nejoblíbenější minihra :/

díky,

saffers
Majitel

5721 postů
7923 reputace

IGN: saffers
Od saffers » přes 8 let

Zdravím, odehrál jsem několik arén s verzí 1.10.2 a s ničím podobným jsem se nesetkal. Spíše to vypadá na nějaký chybný ovladač grafické karty nebo něco podobného. Jakou máš grafickou kartu zjistíš přes klávesu F3 - poslední 3 řádky vpravo nahoře. Nový ovladač grafické karty si budeš muset najít na stránchách jejího výrobce.

E-mail     Facebook     Twitter     Instagram     YouTube     Zpráva

Venomless
Hráč

13 postů
0 reputace

Zjistím si to, ale je divné, že mi to dělá jen na hide n seek, kdyžtak pošlu screenshoty nebo se pokusim nějak natočit video a pošlu

díky,

Venomless
Hráč

13 postů
0 reputace

ahoj, tak jsem to zkusila a už to NEDĚLÁ :D což je super.

klidně to uzavřete, jelikož se to asi už neotevře :)

s pozdravem,

Venomless

díky,

Venomless
Hráč

13 postů
0 reputace

ale ještě ne, mám rychlý dotaz,

nainstalovala jsem si minimapu (Xaero's minimap) a má v sobě waypointy (něco jako warpy) hádám správně že toto bude posouzeno jako hack, jetli to na serveru použiju?

díky,

Idontknow
VIP

103 postů
6 reputace

IGN: Ary_CZ
Od Idontknow » přes 8 let

Zdravím, minimapa je povolená.

1.15 Je přísně zakázáno používání jakýchkoli úprav klienta, hacků, cheatů, módů nebo resurce packů, které nějak ovlivňují požitek ze hry nebo dělají práci za hráče. Do této sekce patří také různé autoclickery, dobleclickery nebo makra. Povolené modifikace jsou: Shaders mod, Optifine a Reii's minimap a běžné resource packy (kromě X-Ray RP apod.).

Hellou

Can you hear me?

laugh

Venomless
Hráč

13 postů
0 reputace

ano, ale jako že to použiju třeba v hide n seek, abych se někam dostala ihned, což by se nemělo stát, ale myslím že by to ani nešlo, jelikož to není nainstalováno jako plugin do serveru

ale, jestli s vaším souhlasem to můžu vyzkoušet na survivalu, jestli to funguje, a pokud jo tak to nepoužívat

díky,

Venomless
Hráč

13 postů
0 reputace

test hotov, teoreticky to jenom udělá příkaz /tp se souřadnicema... budu to používat jen pro orientaci

díky,