IGN: Franklin172
Zdravím, mám taký návrch, že by ste zakázali fly v PVP a godmod prémium hráčom(VIP,SPONZOR) je to nespravodlivé proti druhým hráčom, zbytočne kazia iným hráčom hru, keď idú do PVP, niaký zasran si zapne FLY(mistr140) a keď bude mať low HP(mistr140) tak si zapne godmode.. je to pičovina.. prosím aby ste to zakázali na Skyblocke.. zapne Fly a strieľa ľukom..
Ďakujem, s pozdravom Franklin172
IGN: RandomJmeno
Zdravím, již je to zakázané, viz. pravidlo 3.3.2.
Email: randomjmeno@minicraft.cz
IGN: IohannesPrimus
Zrovna mistr140 je doslova prozlezlý hacky a škodí tady už dobu, se divím, že nemá IP ban.
lohannesPrimus, ja sa tiež divím, hral som si pohode na servery, zrazu mi napíše že či idem PVP bez jablk, ja som povedal že nie, že mám niakú inú robotu na prácu a nie PVP, on mi potom začal nadávať, že som noob, že to neviem, tak som šiel PVP(/warp pvp) bol na veži, tak som šiel za ním , keĎ šiel dole schodami ,tak ma chcel zhodiť, ale nepodarilo sa mu to, naopak ja som ho zhodil, a potom si zapol FLY a začalo sa to.. šiel po mne.. ja tiež.. samozrejme on to nevie hrať, takže mal málo HP, dal si godmode, čakal kým sa vyheali na full, a potom šiel zas domňa.. potom zas zapol FLY a strielal po mne lukom.. potom ma lukom zhodil z tej veže a veci v piči..(tie veci stáli viac ako jeho celý život) takýchto kidov ktorý nemajú mozog netréba na dobrých serveroch , potom mi začal nadávať že som cigáň, ignoroval som ho. Bohužial k tejto události nemám nič, ani screen ani VIDEO, ale nabudúce toho zasrana natočím, a dostane BAN, aspoň si odýchne od PC a nebude no-lifer. :)
IGN: IohannesPrimus
Schválně jsem šel na pvp skyblock a lítá tam kde kdo včetně toho mistr140.
@PolakJack
https://youtu.be/clVhG7X_VQg
Kvalitu videa by měl časem youtube vylepšit na 720p, nevím proč se to na začátku nahrává jen jako 360p.