IGN: FlameikTV
Dobrý den,
toto je spíše otázka na web mastera.. NamelessMC nepodporuje někeré znaky jako ě ř atd.. chci se zeptat jak se to dá opravit, jelikož tyto znaky jsou v základní verzi nahrazovány otazníky.. Samerton mi odepsal že to možná opraví ve verzi Nameless 2, ale zatím je v betě a není tam žádný styl atd.. Vím že se vám to tady na minicraftu povedlo opravit.. Budu moc rád pokud mi napíšete, jak se vám to povedlo :)
@_MythicalOne
@saffers
Dobrý den, zase obnovuji náš starý topik a teď mám zas něco k pl - nevíte někdo jak se jmenuje ten pl na ty poklady na lobby - všude jsem hledal, ale jsem asi tak blbej že neumím hledat ani :3 Pokud mi pomůžete tak vám budu moc vděčný ;) Flameik
IGN: RandomJmeno
@RandomJmeno Ok no nic nevadí dá se to udělat i pomocí cmdsigns :D Ale stejně dík :)
Jenom ještě, to asi může jen saff nebo nevím jak to máte vyřešené, ale byl mi převeden sponzor na jiný nick a to FlameikTV jestli by jste mi i na webu mohli nastavit FlameikTV - jako teď vidíte FlameikTV ale jako nick ve hře tam je stále Andoz_Cz; díky moc :)
IGN: RandomJmeno
Zdravím, tak opět obnovím starou tému s další otázkou, protože otázek není nikdy dost :3
Chci se zeptat na to zvýraznění nicku v chatu, když vás někdo označí, vím že to je na spigotu ale jsem asi moc blbej a neumím to najít - dík pokud mi to pošlete :D
A ještě se chci zeptat (vždy to musím přehnat no..), jestli někdo nevíte jak v pluginu MyCmd udělat to, aby šel příkaz použít jen jednou a po druhé už to akci nevyvolá (ano chci to použít na ty poklady, pokud to jde) jestli mi to někdo pošle tak má u mě velký dík ;)
IGN: PolakJack
Nerob to v mycmd ale sprav to v server signs. Dá sa to aj v mycmd, tam myslím, že ide aktivovať určitú akciu na nejaký blok, ale je to na dlho. V serversigns to máš rýchlo a jednoduchšie. A pluginov typu "player mention" je mrte, tak skús hľadať
E-mail: polakjack@minicraft.cz