IGN: Otoko24
Zdravím.
Je to pár minut zpět co jsem se dozvěděl, že 'ToggleToSprint' neboli 'Toggle' je braný jako hack. Nikdy mě to ani tak nenapadlo, protože je to jeden z modu, který zlepšuje požitek ze samostatného hraní, nebo jej nahrazuje. Jedná se o věci které pro komunitu ve hře chybí a měli by v ní být a tak si je komunita vytvořila. Pokud se kouknete na větší Pvp servery, tak veřím, že většina né-li všichni to takhle mají a hráči si bez těchto vylepšení, modů nebo ''Tweaků'' nemohou hru představit.
Teď se chci bavit pouze o modech který zlepšují požitek z hraní po herní stránce, né kosmetické úpravi viz. Optifine, FpsPlus, BetterFps, Gammabright, Shinypots nebo Shaders. Toggle je jeden ze zlepšujících pvp/pohybových modů. Do nich se dá řadit i Labymod, MouseDelayFix nebo TcpNoDelay. Všechny věci upravují jenom maličkosti a upravují požitek hráče a nijak výrazně neovlivňují hraní - Hráč vs. hráč. Tedy je prakticky ze žádných serverů nebere jako ''Nespravedlivou výhodu'' která by mohla vyůstit banem.
Děkuji. S pozdravem krásného dne Otoko24
MINIMALIST
IGN: UltimateDragonCZ
Zdravím, v podstatě ses upsal na ban tím, že si nepamatuješ / nečteš pravidla. Možná to opravdu ve výsledku nijak nepomáhá, ale jak tu podotýkáš -> ,, je to jeden z modu, který zlepšuje požitek ze samostatného hraní, nebo jej nahrazuje."
Což je v podstatě přímé porušení bodu 1.15 ->
1.15 Je přísně zakázáno používání jakýchkoli úprav klienta, hacků, cheatů, módů nebo resource packů, které nějak ovlivňují požitek ze hry nebo dělají práci za hráče
Ovlivňovat a zlepšovat je rozdíl. Togglem nijak nad nikým nezískávám výhodu oproti různým hack/cheat klientům.
Tím chci říct, že je chyba, že se to bere jako podvod. Nikdo z jiných komunit to takto nebere. Jen Minicraft musí vynikat ve všem.
MINIMALIST
IGN: UltimateDragonCZ
Tak to už je na saffersovi, pokud to zakáže, tak s tím nic nenaděláš + v pravidlu je zmíněno používání upraveného, ne ,,zlepšovacího" či ,,ovlivňovacího". A když už bych to rozebíral do detailů tak tím, že si klienta ,,zlepšuješ" ho současně tím zlepšením i ovlivňuješ, ať už pozitivně nebo negativně.
Nebavím se o tom jak je to v pravidlech. Jde mi o to, že by se to neměli brát jako podvod. Chci rozvinout diskuzi a dozvědět se od AT proč je to tak jak to je. Protože nikde jinde to tak není a spousta lidí to bere jako samozřejmost.
MINIMALIST
IGN: RandomJmeno
Zdravím, mám tušení, že to vzniklo na základě banování za cheat "Sprint". Vyzkouším jak přesně vypsané módy fungují a proberu to se saffem.
Email: randomjmeno@minicraft.cz
IGN: adameks1
@saffers hlavně že já dostal ban za Cheating (ToggleSprint) ban od @Decreer 29.10.2017 11:09:30
a včera jsem afkoval na spawnu PvP a @CONSOLE (AntiCheat) mě bannul za Jesus ale stál jsem na /spawn (přesně 14.12.2017 17:29:19) a měl jsem verzi 1.8.9 takže mě nikdo nemohl odsunost..
Najít hráče Email Facebook Twitter Instagram Steam YouTube Zpráva DC: adameks1#2614