Stížnost člena z A-team • Minicraft.cz

mega_player11
Sponzor

55 postů
6 reputace

IGN: mega_player11
Od mega_player11 » přes 7 let

Včera jsem si šel zahrát gungame na minicraftu ale někdo mi začal nadávat nemám přesné screeny ale šloto až do extrému ale to uš jsem já nefotil nic méně dal jsem mu report...Přišel Admin _Dunioss a napsal:nahlásil jsi ho na fórum.Já řekl že právě du šel jsem někam aby mě nehitovali a pak jsem dal leave když jsem čekal asi tak 2/1 Min.Bum dostal jsem ban za odport z boje.@Saffers

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

IGN: PolakJack
Od PolakJack » přes 7 let
Nie, ten ban si dostal hneď, žiadne o 2 minútky. Totiž, hráč ťa hitoval a ty si napísal /leave, na čo som zareagoval a dal ti ban. Toto som ti už ale niekoľkokrát písal do SZ

E-mail: polakjack@minicraft.cz

mega_player11
Sponzor

55 postů
6 reputace

Já měl bug hp zabíjel by mě asi tak na 30 hitů tak proč mám za to dostat ban a nikdo mě nehitoval!! I kdyby jo tak  by mě nezabil!

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

Však, ale ja ti ani nepíšem, zeby ťa zabil, ja ti len píšem, že počas toho ako si zadal /leave ťa jeden hráč hitoval, za čo si dostal teda ban.

mega_player11
Sponzor

55 postů
6 reputace

prostě neschopnost řešit problémy:dal jsem leave když mě nikdo nehitoval dal jsem leave začal me hitovat je tam taková 2 sekundová pauza u toho leave!!

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

Neschopnosť riešiť problémy? Veď som ťa za jeden taký problém zabanoval, a to, že tebe sa to nepáči neznamená, že nie sme schopní riešiť problémy. Keby ťa nehituje nikto a odpojíš sa, nemal by som dôvod ťa za banovať.

mega_player11
Sponzor

55 postů
6 reputace

Ale to byl ban neprávem proč to nedokážeš pochopit já dal leave a von mě začal hitovat je to 2 sekundová odezva takže bych to nemohl už vrátit !

mega_player11
Sponzor

55 postů
6 reputace

Nesvádim to na to ale je to prostě nefér je to můj názor a je pravdivý a to že s mi to napsal jenom jednou do SZ tak to není několik krát. 

mega_player11
Sponzor

55 postů
6 reputace

Jenom nechceš zbytečně dostat stížnost protože si udělal chybu!!

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

Aha, takže už zrazu vieš, že ťa začal hitovať. Pred chvíľou si mi tvrdil, že ťa nikto nehitovoval a zrazu už áno? Pozri sa, videl som, čo som videl, hráč ťa pár sekúnd hitoval, ty si asi afkoval, potom si sa prebral a počas toho hitovania si napísal /leave. Za to som ťa zabanoval.