Truhly • Minicraft.cz

LuKeX
Hráč

125 postů
8 reputace

IGN: LuKeX
Od LuKeX » přes 9 let

Na lobby mám problém,otevřel jsem základní truhlu a místo 50 COinů mi to ubralo 150 :/ a pak jsem otevřel standartní a ubralo mi to

300 a ne 200,nevíte co s tím ? :( díky

angry

RandomJmeno
Operátor

2199 postů
1149 reputace

IGN: RandomJmeno
Od RandomJmeno » přes 9 let

Zdravím, tenhle problém se objevil na Lobby 2, restartoval jsem ho a už by to mělo fungovat v pohodě. Přidal jsem ti 1000 coins.

Email: randomjmeno@minicraft.cz

Moje fakty o Minicraftu

Můj YouTube kanál

Můj Twitch

Můj Instagram

Emirates
Hráč

4 postů
0 reputace

IGN: Emirates
Od Emirates » přes 9 let

Prosim pomoct 1. koupil jsem 2 standart chesty padlo mi 2x 115 kre do call of duty nemam je a kdyz chci jit za tenhle ucet na minicraaft tak mi nejde zapnout a kdyz jdu na jiny jde to na pohodu jestly to nepujde tak bych chtel veci z tohohle uctu (coins,money ve survivale a kre z clal of duty) celkem me stve ze mi tenhle ucet nejde a musim na jiny ( McBlackyCZ) prosim nejak to vyreste .. :/ a zatim :)

TheNightN
Hráč

273 postů
93 reputace

IGN: TheNightN
Od TheNightN » přes 9 let

Call of Duty je minihra ve verzi 'OPEN BETA' - Hledají se chyby, které je nutné nahlašovat, jestliže se mají opravit. Možná se to třeba neopraví hned, ale důležité je, že se o tom ví. Ohledně tvého účtu: Proč to řešíš tím, že si uděláš nový účet? Stačí, když tady na fórum chvíli zadebatuješ a určitě se z tvého problému najde řešení ;) Ale chce to informace: 1) Co ti nejde zapnout/spustit? Server(minicraft) v hlavním Minecraft multiplayer menu ; Příhlášení ; Přepojení z minihry na jinou...Však on to třeba dudu nebo saff vyřeší(Se štěstím to možná rozluštím i já :3).

Sledůj můj twitter pro preview nových map: @thenightn
Nezapomeň mě také sledovat na twitch, pokud chceš vidět postup těchto staveb: twitch.tv/thenightn
A všechny dotazy, reporty a spamy mi posílej na skype: thenightn

Emirates
Hráč

4 postů
0 reputace

Od Emirates » přes 9 let

nejde mi pres tento ucet se pripojit na server ale kdyz jdu sdruhym vse jde normalne .. a ostatni servery s timto nickem mi jdou (pokud ta nekdo nei reglej nemam origo)

TheNightN
Hráč

273 postů
93 reputace

IGN: TheNightN
Od TheNightN » přes 9 let

Napiš sem co ti to píše, když tě to odpojí se serveru

Sledůj můj twitter pro preview nových map: @thenightn
Nezapomeň mě také sledovat na twitch, pokud chceš vidět postup těchto staveb: twitch.tv/thenightn
A všechny dotazy, reporty a spamy mi posílej na skype: thenightn

LuKeX
Hráč

125 postů
8 reputace

IGN: LuKeX
Od LuKeX » přes 9 let

Dudu_Man :

Ok,díky

PS : Mě se na COD Nejde připojit ,vždycky mi to napíše nějakou pitomost Internal directory atd... a vykopne mě to ze serveru...

angry

Emirates
Hráč

4 postů
0 reputace

Od Emirates » přes 9 let

zacatek logging in.... a po 1 min conect lost disconnected  a kdyz jdu na duruhy tka to jde normalne