BAN. • Minicraft.cz

Deleted_4060
Hráč

85 postů
5 reputace

IGN:
Od Deleted_4060 » přes 8 let

Sorry že si zakl´dám druhý topik ale starý si zamkl.

Proč sem dostal ban?

Nedelal jsem nič zakázané..

Jenom som si zosilnil svetlo, a nastavil jsem abych kvúli sprintu nemusel stláčet Ww nebo ctrl+w, řekl sem že mám fullbright a sprint, a bum, ban od tomasac..

Co je sakra zakázané používať šprint alebo čo?

Hackoval som, ale už NEHACKUJEM!

RandomJmeno
Operátor

2199 postů
1149 reputace

IGN: RandomJmeno
Od RandomJmeno » přes 8 let
Zdravím, je to zakázané, protože ostatní hráči také nevidí ve tmě a taky musí stisknout W dvakrát. To by jsme potom mohli povolit i třeba nuker, protože u toho taky "jenom nemusíš klikat". A když už by jsme povolili nuker, tak zabíjení je taky jenom o klikání, takže KillAuru taky... V pravidlech je myslím jasně napsáno, že je zakázáno vše, co dělá práci za hráče.

Email: randomjmeno@minicraft.cz

Moje fakty o Minicraftu

Můj YouTube kanál

Můj Twitch

Můj Instagram

Deleted_4060
Hráč

85 postů
5 reputace

IGN:
Od Deleted_4060 » přes 8 let

Jenom stisknout 2 krát W je v klasických nastaveních minecraftu, a svetlo taky v nastavení renderu.. Jako nechci nič říkat ale kdybyh mal killauru tak ok nemam námitky, ale tohle?

Hackoval som, ale už NEHACKUJEM!

STAREJ PROFIL !!!
Hráč

43 postů
28 reputace

IGN: ZadrYch
Od STAREJ PROFIL !!! » přes 8 let

Jednoduše a zručně. Jak říká saffers "V pravidlech je myslím jasně napsáno, že je zakázáno vše, co dělá práci za hráče." takže si myslím že tím porušuješ pravidla. Není k tomu co dodat protože to dělá práci za tebe. Takže jednoduše být saffem tak to tady zamknu. Protože prostě si to porušil. Ale ty to stejně nepochopíš. Budeš se dál hádat atd. Máš totiž jen v hlavě dab a děláš věci a myslíš si že to nemá následky.

STAREJ PROFIL !!! Nový: Shyzo

Mazzuleth
Sponzor++

887 postů
372 reputace

IGN: Mazzuleth
Od Mazzuleth » přes 8 let

Důvody tu jsou jasně vypsané. Zamykám.

Moralizujeme společnost