IGN: Obchodnik003
Zdravím,
po dlhšom čase som prišiel na web, pozrieť niečo na fórum, Samozrejme editovacie políčko "hľadať" vpravo hore sa dá použiť až po prihlásení. Po prihlásení sa mi ale horná lišta rozšírila, a hodilo mi meno + ikonku správy a upozornenie do nového riadku lišty. Teraz keď kliknem fórum tak zas nemôžem "hľadať" použiť lebo tam nedokliknem, zavadzia mi ta lišta, vyššie scrollovat skratka nemozem. A samozrejme po odlognutí je zas funkcia neprístupná... (Takto beťársky sa mi schováva).Skusal som zoomovat, aj prehodit prehliadac, aj tak mi to robí, prosím o vyriešenie
+ Formality na ktoré zabúdam na začiatok Zdravím, Môžem vás poprosiť... a na koniec ďakujem Obchodnik003
IGN: TramvajTatraT3
IGN: tophx_
IGN: IohannesPrimus
Stejný problém je i s přejitím na banlist, tlačítko je schované pod lištou.
IGN: Obchodnik003
jako dik zexi, jednorazovo to pomoze, ale stejnak to potrebuje opravit, na screeenu je vidiet ze pri tomto zoome je tam este kopec miesta, (teraz sa budem tvarit ze tomu akoze rozumiem)... Tie hranice po kial sa to vypisuje by sa môhli úplne v klude rozšíriť (jako v smere osi x). Nakoľko pri nizsich zoomoch sa to samo rozdeluje do riadkov (napr 170% a 3 riadky).
+ Formality na ktoré zabúdam na začiatok Zdravím, Môžem vás poprosiť... a na koniec ďakujem Obchodnik003
IGN: tophx_
Tak ja to vidím normálně asi protože mám velký monitor ale do pár dní to bude zpět.
Poslat zprávu na webu.
E-Mail: dev@minicraft.cz