Schovávačka s editovacím políčkom "hľadať" • Minicraft.cz

Obchodnik003
Sponzor++

225 postů
184 reputace

IGN: Obchodnik003
Od Obchodnik003 » přes 7 let

Zdravím,

po dlhšom čase som prišiel na web, pozrieť niečo na fórum, Samozrejme editovacie políčko "hľadať" vpravo hore sa dá použiť až po prihlásení. Po prihlásení sa mi ale horná lišta rozšírila, a hodilo mi meno + ikonku správy a upozornenie do nového riadku lišty. Teraz keď kliknem fórum tak zas nemôžem "hľadať" použiť lebo tam nedokliknem, zavadzia mi ta lišta, vyššie scrollovat skratka nemozem. A samozrejme po odlognutí je zas funkcia neprístupná... (Takto beťársky sa mi schováva).Skusal som zoomovat, aj prehodit prehliadac, aj tak mi to robí, prosím o vyriešenie

@RandomJmeno

https://ctrlv.cz/LlsM

+ Formality na ktoré zabúdam na začiatok Zdravím, Môžem vás poprosiť... a na koniec ďakujem Obchodnik003

TramvajTatraT3
Sponzor

220 postů
13 reputace

IGN: TramvajTatraT3
Od TramvajTatraT3 » přes 7 let

Přesně, také to takto mám.

113%20front2.gif   sorcityfinal.gif   Karosa_1.gif  AE%20front.gif  soldpp.gifGTQYe.gif  21retro4.gif

tophx
Developer

1008 postů
748 reputace

IGN: tophx_
Od tophx » přes 7 let

Zdravím, stačí kliknout zde.

Poslat zprávu na webu.

E-Mail: dev@minicraft.cz

IohannesPrimus
Hráč

240 postů
45 reputace

IGN: IohannesPrimus
Od IohannesPrimus » přes 7 let

Stejný problém je i s přejitím na banlist, tlačítko je schované pod lištou.

Obchodnik003
Sponzor++

225 postů
184 reputace

IGN: Obchodnik003
Od Obchodnik003 » přes 7 let

jako dik zexi, jednorazovo to pomoze, ale stejnak to potrebuje opravit, na screeenu je vidiet ze pri tomto zoome je tam este kopec miesta, (teraz sa budem tvarit ze tomu akoze rozumiem)... Tie hranice po kial sa to vypisuje by sa môhli úplne v klude rozšíriť (jako v smere osi x). Nakoľko pri nizsich zoomoch sa to samo rozdeluje do riadkov (napr 170% a 3 riadky).

+ Formality na ktoré zabúdam na začiatok Zdravím, Môžem vás poprosiť... a na koniec ďakujem Obchodnik003

tophx
Developer

1008 postů
748 reputace

IGN: tophx_
Od tophx » přes 7 let

Tak ja to vidím normálně asi protože mám velký monitor ale do pár dní to bude zpět.

Poslat zprávu na webu.

E-Mail: dev@minicraft.cz