IGN: farma
Mému bráchovi i mě dali ban. Mému bráchovi za to že dělal reklamu ale je malý a nechápe tohle ještě...... Nevěděl že se nesmí psát IP nějakého serveru, chtěl jenom s kamarádem na nějaký server. A mě dali ban za to že jsem to chtěla vysvětlit A-Teamu. Nechápu proč nám BUILDER ImDead napsal že má brácha unban, když ho neměl. Takže bych chtěla poprosit o řešení, protože jsme oba dva do tohodle serveru dali peníze. Děkuji za každou odpověď
IGN: RandomJmeno
Zdravím, myslím že psaní adres jiných serverů je tak zažité na naprosté většině serverů, že se snad nikdo nemůže vymlouvat na nevědomost. O unban si může požádat zde: ⚔ Žádost o unban.
Email: randomjmeno@minicraft.cz
IGN: iTzMari_
Aby som uviedol veci na pravú mieru. Napísal si názov a aj IP toho servera. Čo sa trestá banom. Následne nebanujúci člen AT, ti udelil UB, ktoré si nemal dostať.
Ban som ti dal okamžite späť. A aby toho nebolo málo, obchádzal si ban, takže si tiež dostal adektávny trest. Neviem čo tu chceš riešiť. Napíš si o UB za nejaký čas.
Ja tu naozaj nebudem riešiť nejaké takéto blbosti, každý si musí odpykať svoj trest. Je mi jedno či si spoznor, hráč, helper, alebo VIP. Za tou obrazovkou sedí stále človek, tým pádom sme všetci rovnaký,
Ak chceš UB, tak musíš najprv vychladnúť a dohodnúť sa s členom AT, ktorý ti dal ban (ja). Takýmto vystupovaním si to ešte len zhoršíš, ver mi, poznám to.
Vždy je dobré slušne a s úctou požiadať o prehodnotenie tvojho trestu. Potom je väčšia pravdepodobnosť, že tvojim podmienkam vyhoviem.
To je všetko čo som chcel napísať... :)
Ďalšie prípadné poznámky mi píš buď na Discord, príď na TS, kde sa môžme porozprávať, alebo ma kontaktuj cez web.
♫ Hovorím to nejedekrát,na pódium budeš stáť.
A každý kto sa ti smial,sa bude pozerať ako si to dal. ♫